USD 41.60 41.90
  • USD 41.60 41.90
  • EUR 41.50 42.00
  • PLN 10.50 10.70

Згадав усіх: про що сказав Зеленський у новорічному зверненні

1 Січня 2022 10:23
Президент України Володимир Зеленський привітав українців з Новим 2022 роком. УНН зібрав головні тези з виступу глави держави.

Цей рік особливий

«Традиційно в цей вечір всі збираються за столом усією родиною, кличуть гостей, дивляться новорічне привітання Президента, а президенти спочатку трішки жаліються, потім трішки більше виправдовуються, але загалом хваляться про те, що було зроблено. Але цей рік – він особливий. Рік 30-річчя нашої незалежності. І тому цьогоріч буде інакше», – сказав Президент.

Українці надзвичайні

«Ті, хто для порятунку одного немовляти здіймаються в небо, щоб на землі пролунало одне «дякую». Ті, хто здіймає в небо «Мрію», щоб доставити вакцину в десятки країн, аби на планеті пролунали мільйони thanks, danke, merci, gracias«,- каже Глава держави.

Він згадав шахтарів, будівельників, вчителів, спортсменів, їх тренерів, лікарів та медиків, багатодітні сім’ї талановитих дітей, донорів, митців, звичайних водіїв громадського транспорту, правоохоронців, пожежників, полярників, прикордонників, військових та багато інших людей, що виконують важливе завдання для України.

«І ті, завдяки кому ми досі є. Ті, хто захищає Україну. З 2014 року й до сьогоднішнього дня. Зберігаючи вірність присязі, за обов’язком служби. І відчуваючи поклик серця, з доброї волі. Захисники та захисниці України. Герої України, які вісім років боронять наші кордони, захищають їх на суші, у воді, в повітрі, на передовій, у тилу ворога, через снайперський приціл, представники різних родів військ і єдиного козацького роду. Як і всі громадяни України! Відважні та відповідальні. Неординарні та небайдужі. Волелюбні й дуже працелюбні. Мільйони вас, що разом є одним великим «ми». Настільки великим, що у світі немає будівлі, де можна було б зібрати всіх», – каже Зеленський.

2021 рік був різним

«Ми прожили цей рік разом. І проводимо його разом. Цей рік був різним, і були речі, які хотілося б забути. Але були ті, що в колі рідних та близьких хочеться пригадати», – вважає Зеленський.

Він згадав виступ українських спортсменів, що виступали на Олімпіаді та Паралімпіаді, бій Усика проти Джошуа та виступ збірної з футболу на Євро.

Згадав і святкування 30-ї річниці Незалежності, Кримську платформу. Успіх України на Євробаченні, та олігархів, які «лякали».

Про майбутнє

Зеленський заявив, що у наступному році ветерани забудуть слова «квартирна черга». І фото з побратимами, разом з якими боронили власну землю, повісити у власному житлі зможуть усі ветерани війни на Донбасі.

«А одразу за ними – всі наші військові. Вірю, це буде фото з мирного Донецька, Луганська, Криму», – сказав він.

Нагадав, що у лікарів в наступному році зарплата зросте вдвічі до «суми, за яку не соромно», а про вчителів цього не можна сказати.

Цитував Ротару і говорив російською

«Головне, щоб усі ви, усі ми були живі й здорові. І збиралися ось так за одним столом усією родиною. Щоб поруч – усі, кого ти любиш, і те, без чого просто жити не можеш... Щоб сусіди в гості до нас – з холодцем і з пляшкою, а не зі зброєю й без стуку. І щоб друзі – і щоб вони були справжні, які готові битися за тебе, – не у Твіттері, а поруч. І щоб родичі приїжджали. І щоб приїжджали частіше. З Донбасу, з Криму. Але не в гості, а до себе, поверталися додому, адже всі ми – одна сім’я. І Донбас, і Крим», – зазначив Президент.

«И как только мы уберем линию разграничения в голове, она исчезнет и на карте», – додав Зеленський вже російською.

«І буде так, як має бути в Україні. Як у пісні:

Одна калина за вікном,

Одна родина за столом,

І Україна, бо в нас іншої нема.

Усього цього я хочу вам усім, дорогі українці, побажати. А ми для цього все зробимо.

З Новим роком, дорогі українці!» – підсумував він.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 32
Зелебобік Показати IP 1 Січня 2022 10:49
Самое отстойное выступление Зеленского, который потерял свою индивидуальность и шарм! Радует одно, ему осталось не долго.
Анонім до Зелебобік Показати IP 1 Січня 2022 11:16
ШАРМ И ИНДИВИДУАЛЬНОСТЬ??? разве что в кривляниях в 95 квартале, как единственной роли -КЛОУНА.другие роли ему недоступние!!! , -
Швілігогі Показати IP 1 Січня 2022 11:08
Шо може сказати богатий єврей,бідному українцю—ще не вмерла УКРАЇНА!
До Зелебобік Показати IP 1 Січня 2022 11:38
Неможливо потєрять те, чого ніколи не мав.
Спостерігач Показати IP 1 Січня 2022 12:08
Чого на Волині живуть якісь уроди, яким що не зроби, все одно обсеруть.
Народна прокуратура до Спостерігач Показати IP 1 Січня 2022 14:35
Це не лише на Волині. Кожен українець найкраще за всіх у світі розуміється на тому, як грати у футбол і керувати державою
Луч Показати IP 1 Січня 2022 12:08
А як на мене він молодець ! Кращий президент за всіх попередніх!!!
18 до Луч Показати IP 1 Січня 2022 15:40
І в чому він молодець? Що конкретно зробив доброго?
Вася Показати IP 1 Січня 2022 12:19
Це не привітання А доклад . А пенсіонерів безробітних одиноких і не згадує!!!
Спостерігач до Вася Показати IP 1 Січня 2022 17:15
Ты хтів слухати тупромову півдня. Що він усіх міг згадати.?
123 Показати IP 1 Січня 2022 12:28
Пізно пінитись. 2019 року в Україні було успішно реалізовано інформаційну спецоперацію, яку можна поставити в один ряд з брекзітом та виборами Трампа. Обвели навкруг пальця "багаті євреї" з ФСБ британців,американців і "бідних" на голову українців. Операція продовжується і буде продовжуватись доти, доки до знання слів гімну не додадуться знання з державного будівництва.
лучанин до 123 Показати IP 1 Січня 2022 13:30
а ще по закону ви проти них тепер нічого сказати не зможете
Безсонниця Показати IP 1 Січня 2022 12:34
Якби ше зіграв %... на піаніно - то кількість плюсів в коментарях була би зашкальною ! А так - блякло !
Так Показати IP 1 Січня 2022 12:38
Театр, театр, театр на рівні 95. Не здивуюсь, якщо слуги президента проголосують за норму, якою розмір пенсії буде залежати від кількості переглядів претендентом на неї сватів, папіка, вєчернєго квартала.
Олена Показати IP 1 Січня 2022 12:40
Оце звертання «Ті» це просто зневага до справжніх громадян, украінців. Незліченна кількість вживання у виступі із таким емоційним піднесенням гаранта, ще раз підтвердили думку про його низьковартість та профнепридатність на займаній посаді
Арафат Показати IP 1 Січня 2022 12:51
ДЕ ГІМН УКРАЇНИ???
Всезнайко до Арафат Показати IP 1 Січня 2022 14:19
В гімні.
Степан (Крымчанин) Показати IP 1 Січня 2022 14:53
Вы сами его выбрали. Это ваш путь. Это Ваша ответственность. Я очень внимательно его слушал. Внимательно читаю комментарии, статьи полит аналитиков(ваших). Хочу понять логику электората. Уверен -пока на Украине доминирует националистическая идеология, ситуация будет ухудшаться. Боюсь, что ваша страна уже прошла точку невозврата.
Арафат до Степан (Крымчанин) Показати IP 1 Січня 2022 16:26
Не гавари, што нам делать - не скажем, куда тебе итти.
Пуйло кремлевское до Степан (Крымчанин) Показати IP 1 Січня 2022 16:43
Они хоть могут выбирать, а я сам себя то выбираю то обнуляю, и ложил я на всех россиян!
Українка до Степан (Крымчанин) Показати IP 1 Січня 2022 19:46
вчи українську!!!!!
Степан (Крымчанин) до Українка Показати IP 1 Січня 2022 21:43
Зачем? В Крыму она не востребована.
олександр Показати IP 1 Січня 2022 15:21
В УКРАІНІ Е ДЕБІЛИ ІМ ЛЮБИЙ ПРЕЗИДЕНТ БУДЕ КОМИК
1+1 Показати IP 1 Січня 2022 16:19
Забув про тіх фопів
Правда Показати IP 1 Січня 2022 18:01
Ні гімну,ні прапору."Голубой огонек".Але малороси за це і голосують,за популізм...пройдисвітів.
Микола до Правда Показати IP 1 Січня 2022 19:34
А якщо добре подумати,то до чого гімн в Новий рік?Це ж не День незалежності,а сімейне свято)
лучанин Показати IP 1 Січня 2022 19:47
Надіюсь 2022 його посадять
Правда Показати IP 1 Січня 2022 20:54
Якщо це сімейне свято,то якого біса це "сидить" в телевізорі і "несе"просто тупу маячню.А якщо представляє мою державу,то де символи?
Сергій, Луцьк Показати IP 1 Січня 2022 21:52
Наша сім’я не змогла дивитися цю брехню і фальш. Викликає лише огиду - що не слово, то брехня і дешевий популізм. Мені жаль тих людей, особливо військових, яких залучили до цього огидного дійства. І вишенька на торті - цей потік пустословства тягнувся 21 хвилину. Наприклад звернення Байдена до американців вклалося в 1,5 хвилини, Путіна до росіян 5 хвилин, канцлера ФРН до німців 4 хвилини. Таке враження що Зеленському подобається любуватися самим собою. А насправді це жалюгідне видовище.
Українець Показати IP 1 Січня 2022 23:09
Варшавка в ямах,до весни розлізеться,а так хвалився))))
Небайдужий Показати IP 2 Січня 2022 08:13
Ледь стримував блювотний рефлекс
Адекватна людина Показати IP 2 Січня 2022 16:05
Я просто в шоці скільки в нас тупих людей!!! Люди які робоять погано то їх шанують а ті хто справді намагається допомогти той ворог!!! Це хіба нормально так ганити свого презедкнта? Наш народ просто не заслуговує мати хорошого президента! То чого ж те бидло ні одне ні друге не стало президентом а сидять дома і тільки обсирають людину яка змогла! А Зеленський молодець не тільки може кооуном бути а щей і президентом і розуму вистачає і говорити вміє гарно людина досягла коли захотіла а не сиділа на дивані і коменти не строчила

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus