USD 41.20 41.70
  • USD 41.20 41.70
  • EUR 41.25 41.60
  • PLN 10.26 10.50

Зенітники волинської бригади перемогли в конкурсі на кращий взвод ближньої дії ЗРК «Стріла-10»

29 Жовтня 2021 23:45
У конкурсі Сухопутних військ ЗСУ на кращий взвод ближньої дії ЗРК «Стріла-10», який проходив на Рівненському загальновійськовому полігоні, зенітники 14 окремої механізованої бригади імені князя Романа Великого впевнено перемогли трьох суперників.

Про це повідомляють у Фейсбуці на сторінці бригади.

Представники 14 ОМБр продемонстрували відточену до автоматизму злагодженість дій між членами екіпажу зенітного ракетного комплексу, відмінні навички ураження повітряних цілей, пильність, точність та влучність.

За підсумками виконання бойових стрільб, а також під час виконання нормативів, участі в «зенітній естафеті» та інших конкурсних номінаціях Князівські Яструби стали беззаперечними переможцями змагань.

Невдовзі вони захищатимуть честь 14 ОМБр і оперативного командування «Захід» у конкурсі на першість Збройних Сил України.

«Тож тримаємо кулаки і твердо знаємо: поки Князівські Яструби на варті – небо над нашими головами завжди буде українським!» – йдеться у дописі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Можливо Показати IP 30 Жовтня 2021 20:23
На кращу обслугу ЗРК (стріла-10) по перше, по друге з таким призвіщем як в командира обслуги гріх не перемогти і на загал мабуть ті квартири які отримали зенітники в легендарному 44 квартирному будинку були заслуженні

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus