USD 41.05 41.37
  • USD 41.05 41.37
  • EUR 41.15 41.50
  • PLN 10.40 10.60

Земельні ділянки Медведчука та Козака в Києві передали в управління АРМА

Сьогодні 19:06
Агентство з розшуку та управління активами (АРМА) отримало в управління земельні ділянки у Києві, якими через довірених осіб володіли підозрювані в державній зраді колишні народні депутати Віктор Медведчук та Тарас Козак.

Про це повідомляє голова АРМА Олена Дума.

Повідомляється, що в управління АРМА передані корпоративні права ПП «Орест», ТОВ «Осокорки-7», ТОВ «Академ-Клуб», ПП «Фірма «Вікторія» та земельні ділянки площею 49 га.

«Я вже надала доручення Центральному міжрегіональному управлінню АРМА здійснити огляд заарештованого майна. Вже скоро ми оголосимо конкурс на обрання оцінювача та передання активу в управління», – сказала Дума.

Читати ще: Тил Медведчука: «агробарон» допомагає куму Путіна вести його бізнес в Україні, – ЗМІ

Тепер АРМА готується оголосити конкурс на обрання оцінювача та передання активів в управління.

Раніше в управління державі передали нову партію майна братів Медведчука та Козака на майже 400 млн грн.

Національне агентство з розшуку та менеджменту активів продало на аукціоні багі та квадроцикл позбавленого українського громадянства підозрюваного в держзраді екснардепа Віктора Медведчука на загальну суму 921,8 тис. Грн.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus