USD 41.60 41.90
  • USD 41.60 41.90
  • EUR 41.50 42.00
  • PLN 10.50 10.70

Зеленський звернувся до Бухарестської дев'ятки щодо оборонної допомоги

25 Лютого 2022 09:34
Президент Володимир Зеленський звернувся до Бухарестської дев'ятки щодо оборонної допомоги.

Про це глава держави написав у Твіттері.

«Ми захищаємо свою свободу і землю. Але потребуємо дієвої міжнародної допомоги. Обговорив це з президентом Польщі Анджеєм Дудою. Звернувся до Бухарестської дев'ятки щодо оборонної допомоги, санкцій, тиску на агресора. Спільно маємо посадити Росію за стіл переговорів. Потребуємо антивоєнної коаліції», – заявив Зеленський.

24 лютого міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба заявив, що Польща надасть Україні додаткові зброю, гроші та гуманітарну допомогу.

Глава країни-агресора Володимир Путін оголосив початок вторгнення на територію України 24 лютого. Близько 4 ранку Росія розпочала війну та завдала ударів по українських містах.

Президент Володимир Зеленський заявив, що на всій території України запроваджується воєнний стан. Верховна Рада зранку 24 лютого затвердила указ Зеленського щодо запровадження воєнного стану на всій території України.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus