USD 41.50 41.90
  • USD 41.50 41.90
  • EUR 41.55 42.00
  • PLN 10.50 10.70

Зеленський зустрівся із Вселенським Патріархом Варфоломієм: обговорили Формулу миру

8 Липня 2023 14:22
Президент Володимир Зеленський обговорив із Вселенським Патріархом Варфоломієм реалізацію української Формули миру та повернення депортованих Росією дітей.

Про це повідомив глава держави у мережі.

«Зустріч із Вселенським Патріархом Варфоломієм. Обговорили реалізацію Формули миру та повернення дітей, які були депортовані окупантами та яких ми маємо повернути додому, до рідних, в Україну. Дякую за непохитну підтримку та молитви за мир, за засудження агресії та злочинів, усебічну допомогу українцям і українкам, які постраждали внаслідок війни!» – зазначив Зеленський.

У пресслужбі ОП зауважують, що глава держави поінформував Вселенського Патріарха про ситуацію на фронті й нещодавні злочини агресора проти цивільних українців.

Читати ще: Україна заслуговує на членство в НАТО, – Ердоган

Президент подякував Його Всесвятості за непохитну підтримку України, молитви за мир, засудження агресії та злочинів, усебічну допомогу українцям, які постраждали внаслідок війни.

«Сьогодні важливий день – наша боротьба триває вже 500 днів, із моменту повномасштабного вторгнення. Ми маємо підтримку Його Всесвятості, молитви за наших бійців, за народ, за наших людей, за життя в Україні», – сказав Зеленський.
Зі свого боку Патріарх Варфоломій відзначив важливість досягнення миру в Україні.

«Вселенський Патріархат як Матір-церква всіх православних в Україні завжди перебуває на їхньому боці», – наголосив Його Всесвятість і додав: «Хочу побажати, щоб повернулися всі полонені й усі діти, які зараз перебувають далеко від своїх домівок».

Президент Володимир Зеленський увечері 7 липня прибув із візитом у Туреччину та провів переговори з турецьким лідером Реджепом Таїпом Ердоганом.

Перед цим Зеленський відвідав Болгарію, Чехію, Словаччину.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Тьотя Надя Показати IP 8 Липня 2023 15:42
Формула миру... УПЦ МП спустити в унітаз, і дивися га заработало, маючи ПЦУ навіщо ми пяту колону (рпц в у) у себе тримаємо, ці зомбі з упц мп нам донічого, а п. Зеленський нехай уже перестане слухати своїх інтригантів з офісу що мп хороша, а нехай людей почує , а ми їх (упц мп) нехочемо...
До тети Показати IP 8 Липня 2023 21:28
Бред написала.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus