USD 41.10 41.40
  • USD 41.10 41.40
  • EUR 41.10 41.60
  • PLN 10.25 10.50

Зеленський зустрівся із волинськими підприємцями

Сьогодні 15:52
Під час зустрічі Президента України Володимира Зеленського з підприємцями Волині говорили про реалізацію економічної платформи «Зроблено в Україні».

Перш за все, Зеленський подякував присутнім за підтримку української економіки, повідомив голова Волинської ОВА Юрій Погуляйко.

«Хочу подякувати за робочі місця, за те, що ви в Україні, за те, що підтримуєте українську економіку, що є справжніми платниками податків. Це дуже важливо для держави, щоб вона жила та розвивалась», – сказав Президент.

Своєю чергою волинські підприємці мали змогу поставити нагальні питання, які турбують бізнес та розповісти про свої досягнення і складнощі, які варто виправити. Серед присутніх: генеральний директор Modern-Expo Group Петро Пилипюк, гендиректор «СКФ Україна» Богдан Волчок, голова ради директорів ПрАТ «Едельвіка» Юрій Переходько.
Також стало відомо, що цього року підприємці Волині зможуть отримати 1,6 млрд грн. Це грантові кошти, кредитні програми, компенсації за вітчизняну сільгосптехніку та понад 20 млн грн субвенції на купівлю шкільних автобусів, які виробляються в регіоні.
Як відзначила перша віцепремʼєр-міністерка-міністерка економіки Юлія Свириденко, підтримувати вітчизняного виробника – питання нашої безпеки. Адже до 40% від купівлі українських товарів повертається назад українцям у вигляді зарплат, податків і зборів. Й саме завдяки бізнесу ми маємо ресурс підтримувати наш сектор безпеки і оборони.
Окрім того, Зеленський відвідав текстильне підприємство, яке торік увійшло до п’ятірки найбільших платників податків до місцевого бюджету.

Про це глава держави повідомив у Телеграмі.

«На Волині відвідав підприємство легкої промисловості, яке спеціалізується на виготовленні текстильних виробів. Поспілкувався з людьми, які там працюють. Минулого року підприємство увійшло до п’ятірки найбільших платників податків до місцевого бюджету», – розповів Володимир Зеленський.

Він подякував усім, хто працює, створює та зберігає робочі місця, тим самим посилюючи державу.
Нагадаємо, 30 липня Президент України Володимир Зеленський приїхав із робочою поїздкою на Волинь, де ознайомився з процесом будівництва фортифікацій і провів координаційну нараду щодо безпекової ситуації та захисту державного кордону.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus