USD 41.20 41.65
  • USD 41.20 41.65
  • EUR 41.30 41.60
  • PLN 10.26 10.50

Зеленський заявив про аферистів, які ходять від його імені «вирішувати питання»

27 Квітня 2019 14:39
Переможець президентських виборів Володимир Зеленський записав відеозвернення, у якому розповів, що до представників влади та бізнесу приходять люди і, прикриваючись його іменем, намагаються «вирішувати свої питання».

«Всім привіт! Я зараз хочу вам розповісти про таку нову Секту під назвою «Ми люди Зеленського». Ми від нього прийшли до вас ... Зараз ходять такі аферисти до мерів, до облрад, до суддів, прокурорів, представників малого та середнього або великого бізнесу. Вони кажуть, мовляв «ми тут все вирішуємо». І що все тепер буде, «як ми скажемо», «нам мандат дав Зеленський».

Дивіться, таких аферистів дуже багато. Я нікого не уповноважував. І в майбутньому не збираюся . Тому, якщо до вас звернуться такі люди, будь ласка, покажіть їм це відео. А ще краще – зніміть їх на камеру. А ще краще – зверніться до правоохоронних органів. Ми можемо перемогти цю гидоту тільки разом! », – заявив Володимир Зеленський.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Анонім Показати IP 27 Квітня 2019 18:48
Самому треба приступати до роботи, а не провокувати аферистів.
Співчуваю... Показати IP 27 Квітня 2019 18:59
Аферисти - це, очевидно, Медведчук, Бойко, Вілкул, Рабіновіч і іже з ними!!!
Упс! до Співчуваю... Показати IP 29 Квітня 2019 19:55
Додай сюди свого свининорилого кумира , найперше!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus