USD 41.70 42.00
  • USD 41.70 42.00
  • EUR 41.65 42.00
  • PLN 10.55 10.67

Зеленський в ООН закликав зупинити Росію. Основні тези

5 Квітня 2022 18:52
Президент України Володимир Зеленський 5 квітня виступив в ООН. Головне:

У Бучі немає жодного злочину, які б окупанти не вчинили. Вони вбивали цілі сім’ї – дорослих та дітей, намагалися спалити людей. Деяких застрелили на вулицях, деяких вбивали в будинках, на них наїжджали танки, поки вони були в авто, жінок ґвалтували та вбивали на очах дітей

Росіяни залишають країну в руїнах

Агресор спровокував продовольчу кризу, яка може призвести до голоду в Африці та Азії та політичний хаос, у країнах, які стикаються з тим, що зникає їхня система безпеки

Світ бачив, що відбувалося в Бучі, світ має побачити, що вони зробили в інших містах і регіонах країни

Ви знаєте, що скаже рф на такі дії. Після того, як вони збили Боїнг над Донбасом, що вони говорили в Сирії – вони посилаються на різні версії, навіть заявляють, що це все постановочні кадри.

Мета ООН – підтримка світу, щоб не допускати порушення. Але порушено вже першу статтю статуту. Якщо порушено першу статтю, у чому сенс інших статей? Зараз результат дій рф – найжахливіші злочини всіх часів.

Російське керівництво веде себе як колонізатор у давнину – вони мають намір перетворити українців на мовчазних рабів, грабують села, крадуть продовольство, виривають золоті сережки з вух, користуються вето в Радбезі. Ми не повинні дозволити, щоб це залишилося безкарним

Якщо ситуація продовжиться, то країни покладатимуться лише на силу зброї, щоб забезпечувати свою безпеку, ООН можна просто закривати.

Ви готові закрити ООН? Якщо ні, треба діяти негайно. Потрібно провести реформу, щоб право на Вето не було правом на смерть.

Всі хто дає злочинні накази постануть перед трибуналом, напевно, таким самим як Нюрнберзький.

Зараз головне перетворення системи ООН. Я пропоную провести конференцію у Києві та обговорити, як реформувати систему безпеки у світі, як підкріпити міжнародне право.

На конференції ми поговоримо як гарантувати межі та недоторканність держав, як підкріпити міжнародне право.

Але якщо ви не знаєте, як прийняти рішення, у вас є 2 шляхи – або усунути Росію як джерело війни, щоб росія не блокувала рішення, пов’язані з її власною агресією, і тоді ми зробимо все, щоби встановився світ. Другий варіант – самоусуньтеся. Якщо крім розмов ви ні на що не здатні, іншого варіанту не залишається. Україні потрібний мир, Європі потрібен мир, всьому світу потрібен мир".
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Green Показати IP 5 Квітня 2022 20:09
Як ООН зупинить мордор? москва начхала на всі міжнародні правила, та організації. *уйло розуміє силу, його можна зупинити тільки шквальним вогнем, санкції лише дотиснуть до кінця. рашка визнає лише те що їй вигідно. Так само з тим "перемир'ям", москва його порушить при першій же потребі, а ось Європа нам тими папірцями буде скрізь тикати-підписали виконуйте!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus