USD 41.20 41.65
  • USD 41.20 41.65
  • EUR 41.30 41.60
  • PLN 10.26 10.50

Зеленський погодився на дебати на НСК «Олімпійський» 19 квітня

8 Квітня 2019 12:03
Кандидат у президенти Володимир Зеленський заявляє, що дебати з чинним президентом Петром Порошенком відбудуться 19 квітня на НСК «Олімпійський».

Про це він сказав 8 квітня під час відеозвернення у Facebook.

«Всім привіт! 19 квітня на НСК "Олімпійський" відбудуться мої дебати з Порошенком, де я зможу поставити йому будь-які питання. Наприклад, коли почнуться арешти, чому Свинарчуки не за гратами .. Я думаю, що у народу України за 5 років дуже багато питань до Порошенка, які ви не можете йому поставити. Але я – можу. Від вашого імені. Тому, будь ласка, пишіть в коментарях, яке питання саме ти хочеш поставити Порошенку », – йдеться в зверненні Зеленського.
Таким чином, Володимир Зеленський відмовився від дебатів 14 квітня, які йому пропонував чинний президент. Голова Центральної виборчої комісії України Тетяна Сліпачук заявила, що офіційні теледебати, що фінансуються з держбюджету, повинні відбутися в студії Громадського телебачення.

Як повідомлялося,кандидат у президенти України Володимир Зеленський заявив про готовність іти на дебати перед другим туром президентських виборів з чинним главою держави Петром Порошенком, проте озвучив низку умов. Зокрема, що вони мають відбуватися на стадіоні, перед народом України, і щоб усі канали мали право транслювати дебати наживо.

На це рішення Зеленський дав своєму супернику 24 години. На Facebook-сторінці «ЗеКоманди» також почали вести зворотний відлік з моменту оприлюднення заяви Зеленського.

У відповідь народний депутат України з фракції «Блок Петра Порошенка» Марія Іонова заявила, що глава держави Петро Порошенко не буде влаштовувати дебати з іншим кандидатом у президенти Володимиром Зеленським на стадіоні у Києві. Проте вже наступного дня Петро Порошенко погодився провести дебати з Володимиром Зеленським на НСК «Олімпійський».

Зауважимо, у першому турі президентських виборів Володимир Зеленський майже у два рази набрав більше голосів, ніж чинний президент Петро Порошенко.

Напередодні дебатів обидва кандидати здали аналізи на алкоголь та наркотики.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
1 Показати IP 8 Квітня 2019 12:29
як погодився? він же ж сам захотів на стадіон :)))) дєлок ...
Просто Показати IP 8 Квітня 2019 13:13
Порошенку по%%й на ті дебати, він свою "армію" купив. Цього достатньо. і марні Вовка твої PR-проекти. Хоча.... може щось і вийде. Оскільки країна починає об'єднуватись, щоб скинуту цю мародерщину.
Коза до Просто Показати IP 9 Квітня 2019 08:22
Яке об"єднання? Навпаки поділилась.
Гіркий чиколад Показати IP 8 Квітня 2019 17:48
На тому ж місці в ,,різний час!!!!Порошенко ,чи не швидко ти біжиш? Народ ,смажте насіння , будем падивиться моно - спектаклю на стадіоні під назвою "А шо то є і шо з того вийде!?"

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus