USD 41.10 41.40
  • USD 41.10 41.40
  • EUR 41.15 41.50
  • PLN 10.36 10.50

Зеленський підписав закони про продовження воєнного стану та мобілізації

Сьогодні 12:53
Президент Володимир Зеленський підписав закони щодо продовження терміну дії воєнного стану в Україні та строку проведення загальної мобілізації.

Про це свідчать дані у картках прийнятих законопроєктів на сайті Верховної Ради, передає Укрінформ.

Верховна Рада 23 липня ухвалила законопроєкти про затвердження Указів Президента «Про продовження строку проведення загальної мобілізації» (11434) та «Про продовження строку дії воєнного стану в Україні» (11433).

Згідно з документами, ці терміни продовжено на 90 днів, до 9 листопада.

8 травня Верховна Рада ухвалила закони про затвердження указів Президента щодо продовження в Україні строку дії воєнного стану та загальної мобілізації з 14 травня на 90 діб, тобто до 11 серпня 2024 року.

Читати ще: Яка галузь найбільше забронювала чоловіків

Як відомо, під час дії воєнного стану в країні, зокрема запроваджується комендантська година - в цей час громадяни не можуть знаходиться на вулицях без спеціальних дозволів. Для громадян призовного віку обмежено можливість виїзду за кордон. Під час воєнного стану також заборонено політичні акції, мітинги.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Представник ТЦКСП Показати IP Сьогодні 14:38
Реєстрантам в резерв+, які надіялись на свою першу бронь приготуватись до повісток на пошту раніше, ніж впровадять економічне бронювання! Депутатики так сперечались за московський патріархат, що аж забули врегулювати мобілізаційно-економічні питання й пішли на канікули)))
Корiнний лучанин Показати IP Сьогодні 14:48
Як вiн може пiдписувати -вiн нелегетивний. Цирк

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus