USD 41.10 41.50
  • USD 41.10 41.50
  • EUR 41.35 41.70
  • PLN 10.55 10.75

Зеленський назвав кількість ракет, яку Росія запустила по Україні за пів року

23 Серпня 2022 08:33
Росія за пів року повномасштабної війни запустила по Україні майже 3,5 тисячі ракет. Водночас держава-терористка цинічно збирає Радбез ООН, щоб обговорити ситуацію на окупованій Запорізькій АЕС.

Про це 22 серпня під час звернення до українців сказав Президент України Володимир Зеленський, пише ТСН.ua.

"Загальна кількість різних крилатих ракет, які Росія застосувала проти нас, наближається до трьох з половиною тисяч. Удари російської артилерії просто неможливо порахувати – настільки вони інтенсивні. При цьому держава-терорист не припиняє гратися з міжнародними структурами і вкотре має нахабство збирати Радбез ООН, щоб обговорити свої ж власні провокації, свій же власний терор на Запорізькій АЕС", – наголосив глава держави.

Читати ще: Росія планує вдарити по цивільних та урядових об’єктах, – Reuters

Крім того, Володимир Зеленський анонсував зміни у державній політиці щодо ветеранської спільноти.

Він наголосив, що держава створить таку систему ветеранської політики, яка дасть можливість військовим переходити до цивільного життя.

"Ветерани війни за незалежність України стали однією з найвагоміших і найповажніших груп у нашому суспільстві. Зі своєю специфікою, зі своїми потребами, зі своїми очікуваннями, на які потрібно реагувати, щоб ветерани могли зробити свій внесок не лише в захист нашої держави на передовій, а й у повоєнний розвиток України. І реагувати має не лише держава, а й бізнес, що дуже важливо, роботодавці, освіта", – наголосив Президент.

Зеленський пояснив, що в Україні планують створити нову систему ветеранської політики, послуг і сервісів для ветеранів, можливостей їхнього переходу від військової справи до цивільного життя, яка буде на одному рівні з найсильнішими аналогічними системами у світі.

"Але наша мета в тому, щоб український досвід ветеранської політики став із часом новим прикладом для наслідування іншими у світі", – наголосив Президент.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus