USD 40.70 41.00
  • USD 40.70 41.00
  • EUR 40.80 41.10
  • PLN 10.00 10.15

Зеленський: На полі бою зараз гинуть один українець до шести росіян

30 Червня 2024 18:47
Президент Володимир Зеленський стверджує, що співвідношення безповоротних втрат українців до росіян на полі бою зараз складає 1:6.

Про це Зеленський сказав в інтерв’ю колумністці американського видання The Philadelphia Inquirer Труді Рубін, відео якого оприлюднене пресслужбою президента.

«Дійсно у них (росіян – ред.) набагато більше людей, і дійсно ми бережемо своїх людей більше. Дійсно у нас людей не буде більше, ніж у Росії. Але ми повинні подивитись, що у нас гинуть сьогодні один українець до шести росіян.

У нас була статистика десь у чотири рази (1:4 – ред.), а зараз на Харківському напрямку, Покровському напрямку цифри 1:6.

Я не до того веду, що ми повинні воювати до кінця і нам вистачить людей, ні. Я просто хочу вам сказати, що всі ці балачки про велику кількість людей, про мільйони росіян... Так, вони мають рацію, але війна технологічна, і хто більш технологічний, той може перемагати», – сказав він.

Читати ще: Уражають на відстані 1000 кілометрів: Україна почала випускати власні далекобійні ударні дрони

Відповідаючи на питання, як Україна може подолати перевагу росіян у кількості людей та зброї, Зеленський також зазначив, що захід має закрити росіянам можливість обходити санкції у виробництві своїх дронів і ракет. Водночас потрібно фінансувати внутрішнє виробництво дронів і ракет в Україні.

Він також зазначив, що Росія найбільше заробляє з нафти і газу, і «Реальні професійні люди сходяться в тому, що починаючи з 2025 року, Росія економічно буде падати».

Зеленський підкреслив, що очільник РФ Володимир Путін боїться незадоволеного російського суспільства.

«Незадоволене російське суспільство і є «ядерною зброєю» проти ядерного Путіна. Це найголовніше, і на цьому треба зосередитися – не давати обходити санкції, технологічно підтримувати Україну і не боятись, що буде з Росією після Путіна, це головний меседж. Як тільки захід припинить боятися, що буде з Росією без Путіна, Росія без Путіна швидше настане», – сказав президент.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Анонім Показати IP 30 Червня 2024 19:15
Що воно меле......
Оляля Показати IP 30 Червня 2024 19:29
Помилка 2019 року вилилася бідою
Сергій Показати IP 30 Червня 2024 22:04
А шашлики коли будуть?
Дон Показати IP 30 Червня 2024 22:39
Якщо русні гине 1000 в день,то наших 160? Це типу мало для нього?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus