USD 41.15 41.55
  • USD 41.15 41.55
  • EUR 41.35 41.65
  • PLN 10.45 10.62

Зеленський може звільнити з ОП давнього друга сім’ї, – ЗМІ

15 Жовтня 2020 12:02
З офісу президента після місцевих виборів можуть звільнити першого заступника глави Офісу президента і давнього друга сім’ї Володимира Зеленського Сергія Трофімова.

Про це з посиланням на джерела у фракції «Слуги народу», Кабінеті міністрів та ОП повідомляє Українська правда.

Усі опитані виданням джерела у фракції «Слуги народу», Кабміні та Офісі президента запевняють, що майбутнє Трофімова «висить на волосинці». Мовляв, якби не особисті відносини із Зеленським, його б уже не було в Офісі«.

«Оцінку Трофімову буде давати особисто президент. Разом з Андрієм Борисовичем (Єрмаком) та Сергієм Нахмановичем (Шефіром)», – сказав радник керівника ОП Михайло Подоляк.

Відзначається, що у Трофімова не склалися стосунки із главою ОП Андрієм Єрмаком.

Трофімов відповідає на Банковій за регіональну політику і є колишнім виконавчим продюсером студії «Квартал 95».

Неприязнь Єрмака до Трофімова зародилася у травні, коли перший заступник керівника ОПУ в одному з інтерв’ю заявив, що погодився б стати наступним керівником Офісу замість Єрмака. В тому ж інтерв’ю він сказав, що скандальні «плівки Єрмака» стали вразливим ударом для президента.

«Трофімов повинен був посилювати губернаторів. Тобто коли губер приїжджає і каже, що «ось у мене така історія», то Трофімов мав бути на його стороні. Як я бачу, Трофімов самоусунувся від цієї проблеми. Губернатори бовтаються самі по собі, не зовсім розуміють свій функціонал», – сказав Подоляк.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
! Показати IP 15 Жовтня 2020 17:19
Павуки в банці! ніяк не поділять Украіну як здобич

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus