USD 41.12 41.55
  • USD 41.12 41.55
  • EUR 41.15 41.60
  • PLN 10.26 10.50

Зеленський і Гончарук прийшли на корпоратив Слуги народу, їх розважали Тіна Кароль та Jerry Heil

21 Грудня 2019 09:29
У п‘ятницю ввечері, 20 грудня, у КВЦ Парковий, пройшов новорічний корпоратив партії Слуга народу, де був присутній, зокрема, президент Володимир Зеленський.

Про це повідомляє Українська правда.

На територію КВЦ депутатів пропускають лише за списками. Там також присутній Володимир Зеленський, глава Офісу президента Андрій Богдан, перший помічник президена Сергій Шефір.

«Президент тост говорив і зробив зауваження Трухіну, який хотів собі на округ виписати купу грошей. Після цього він сказав щось типу: це був рік свині, наступний — щура, але давайте залишатися людьми», — переказує один із депутатів СН.

Також на захід завітали прем‘єр-міністр Олексій Гончарук та деякі урядовці: Тимофій Милованов, Дмитро Дубілет, Володимир Бородянський.

За даними джерел, присутніх на корпоративі, гостей розважає ведуча Катерина Осадча, співачки Тіна Кароль та Jerry Heil.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Валя Показати IP 21 Грудня 2019 10:08
шоуен є шоумен. А президент з нього так собі говорив багато колись на політиків і президентів в кварталі а сам ще той тобто не кращий
Нінель Артемівна Показати IP 21 Грудня 2019 10:36
Чому це має аж ТАК дивувати?! Всі проводять корпоративи,то й що? Зібралися люди,повеселяться, поспілкуються,чому ні? До чого тут" шоумен",а що "кондитер" не святкує? Заздрість дуже погана і негідна людська якість.
правдива Показати IP 21 Грудня 2019 12:30
Все відкрито і чесно! А не будуть потім виловлювати, як декого з папередніків, що там-то і там-то і не зрозумілими з якими особами :)
Монархіст Показати IP 21 Грудня 2019 13:43
Нормально все. Робочий корпоратив. Іноді поговорити в неформальній обстановці дуже корисно. Валя = дурепа яку навіть на корпоративи не беруть!
Андрй Показати IP 21 Грудня 2019 18:22
Всі вони люди і як ми мають право на особистий позаробочий час!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus