USD 41.20 41.60
  • USD 41.20 41.60
  • EUR 41.25 41.50
  • PLN 10.60 10.75

Їздив у комендантську під наркотиками і давав патрульним хабара: волинянин заплатить 17 тисяч штрафу

7 Вересня 2024 21:36
У комендантську годину зловили волинянина, який їздив у стані наркотичного сп’яніння. Він намагався дати поліцейським хабара, а тому отримав кримінальну справу і 17 тисяч гривень штрафу.

Про це йдеться у вироку Нововолинського міського суду.

Інцидент стався після опівночі 1 березня 2024 року у Нововолинську. Владислав Р. керував автомобілем Peugeot Expert під час комендантської години. На вулиці Генерала Шухевича його зупинили поліцейські, щоб перевірити документи.

Читати ще: 40 тисяч штрафу і конфіскований мотоцикл: волинянина судили, бо вдруге за рік спіймали за кермом без прав

Водій не надав посвідку, що дає право перебувати на вулиці та керувати транспортним засобом у комендантську годину. Також патрульні запідозрили, що чоловік керував авто в стані наркотичного сп’яніння і запропонували йому пройти огляд у медзакладі.

Уже в салоні патрульної машини волинянин дав поліцейським гроші, щоб ті не фіксували скоєні правопорушення, – 100 євро та дві тисячі гривень.

У судовому засіданні обвинувачений повністю визнав свою вину. Як пояснив, працівники поліції зупинили, бо не ввімкнув правий покажчик повороту, з'їжджаючи з кільця. Після того, як запідозрили в їзді «під наркотиками», намагався дати по 50 євро та 1000 гривень кожному правоохоронцю, залишивши кошти в службовому авто. Керманич запевняв: більше такого не повториться.

Читати ще: Давав волинським поліцейським тисячу, щоб відкупитися за домашнє насильство: як покарали чоловіка

Суд визнав Владислава Р. винним у вчиненні кримінального правопорушення за ч.1 ст.369 КК України, тобто у наданні службовій особі неправомірної вигоди. Йому призначили 17 тисяч гривень штрафу. Конфісковані 100 євро та дві тисячі гривень передадуть на потреби Збройних сил.

Дмитро КЛИМЧУК

Фото ілюстративне
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus