USD 41.10 41.50
  • USD 41.10 41.50
  • EUR 41.35 41.70
  • PLN 10.55 10.75

Їздила п’яною та без прав: судили волинянку, яка скоїла ДТП, втекла і давала гроші поліцейським

Сьогодні 07:17
Волинянка опинилася на лаві підсудних, бо їздила п’яною і без прав, скоїла ДТП, втекла з місця події та намагалася дати хабара поліцейським.

Про це йдеться у вироку Нововолинського міського суду.

Інцидент трапився увечері 2 липня 2024 року в Нововолинську. Керуючи напідпитку автомобілем Ореl Меrіvа, Ольга П. виїхала на зустрічну смугу, після чого наїхала на бордюр біля зупинки громадського транспорту.

Внаслідок зіткнення автомобіль зазнав механічних пошкоджень. Незважаючи на це, жінка намагалася продовжити рух транспортним засобом. Перехожий пригрозив, що викличе поліцію, тому водійка втекла з місця події, покинувши авто.

Читати ще: На Волині чоловіка зловили за кермом вантажівки без прав: яке покарання отримав

Свідок розповів про вказані події правоохоронцям, показавши обличчя винуватиці на своєму телефоні, яке попередньо зазнімкував. Поліцейські знайшли жінку і запропонували їй пройти огляд на стан алкогольного сп’яніння.

Уже в машині поліції з’ясувалося, що волинянка керувала Ореl Меrіvа без посвідчення водія відповідної категорії. Відтак спритниця захотіла відкупитися, тому запропонувала хабара стражам порядку. Їй відмовили, але вона все-таки просунула між передніми сидіннями 1000 гривень.

Читати ще: Давав волинським поліцейським тисячу, щоб відкупитися за домашнє насильство: як покарали чоловіка

Вину у вчиненні кримінального правопорушення жінка повністю визнала. Підтвердила, що перебувала в стані алкогольного сп’яніння, і шкодувала про свій вчинок.

Жінку судили за вчинення кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 369 КК України, тобто за надання службовій особі неправомірної вигоди. Відомо, що водійка вперше вчинила кримінал, судимостей не має, не працює, має на утриманні малолітню доньку.

Суд визнав Ольгу П. винною та призначив їй штраф у розмірі 17 тисяч гривень. Покарання за їзду в стані сп’яніння визначатимуть окремо.

Дмитро КЛИМЧУК
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus