USD 41.55 41.85
  • USD 41.55 41.85
  • EUR 41.65 41.95
  • PLN 10.62 10.85

Їздила п'яною: на Волині оштрафували ковельчанку, яка дала патрульним 50 євро

17 Вересня 2024 22:30
На 34 тисячі оштрафували ковельчанку, яка їздила п'яною та пропонувала патрульним хабара.

Про це йдеться у вироку Шацького районного суду.

Інцидент стався 9 червня 2024 року на Шаччині. Тетяна Я. керувала автомобілем Volkswagen Touareg у стані алкогольного сп'яніння. Після зупинки працівники поліції запропонували їй пройти тест на приладі «Драгер». Результат огляду показав 1,41 проміле алкоголю в крові.

Читати ще: Давав волинським поліцейським тисячу, щоб відкупитися за домашнє насильство: як покарали чоловіка

Аби уникнути відповідальності, жінка запропонувала правоохоронцям неправомірну вигоду. Вона дала працівникам поліції 50 євро, поклавши гроші на панель у службовому автомобілі. Поліцейські відмовилися від коштів, тому жінка наразилася на кримінальну відповідальність.

Суд кваліфікував її дії за ч. 1 ст. 369 КК України, тобто як надання службовій особі неправомірної вигоди. Обвинувачена визнала вину та уклала відповідну угоду з прокурором. Відомо, що жінка раніше не була судима, працює, має двох неповнолітніх дітей.

Читати ще: На Волині судили водійку за хабар капітану поліції

Суд визнав Тетяну Я. винною і призначив їй 34 тисячі гривень штрафу. Також вона заплатить понад дві тисячі за експертизи, а 50 євро конфіскували на користь держави.

Дмитро КЛИМЧУК

Фото ілюстративне
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus