USD 41.50 41.90
  • USD 41.50 41.90
  • EUR 41.55 42.00
  • PLN 10.50 10.70

«Здійснив жорстку посадку»: у Білорусі впав гелікоптер Мі-24

22 Червня 2023 17:06
У Білорусі впав гелікоптер Мі-24. За даними ЗМІ, він належить повітряно-космічним силам Росії.

Про це пише Motolko, передає Громадське.

Міноборони Білорусі підтвердило падіння гелікоптера. Там повідомили, що близько 13:30 у Барановицькому районі гелікоптер Мі-24 «здійснив жорстку посадку». Члени екіпажу дістали тілесні ушкодження, руйнувань і постраждалих на землі немає. Причини інциденту встановлює комісія.

Читати ще: У Росії неподалік українського кордону розбився військовий літак

Чий це був гелікоптер, Міноборони Білорусі не уточнює. Опозиційний білоруський портал пише, що, за попередніми даними, між Івацевичами й Барановичами біля траси М1 упав гелікоптер повітряно-космічних сил росії.
Тим часом російське агентство «ТАСС» трактувало повідомлення Міноборони Білорусі як падіння Мі-24 збройних сил Білорусі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus