USD 41.20 41.50
  • USD 41.20 41.50
  • EUR 41.20 41.60
  • PLN 10.55 10.70

Здавав в оренду квартири в різних містах України: судитимуть волинянина, який ошукав 12 людей

19 Жовтня 2022 18:45
30-річний житель села Бубнів Володимирського району, який ошукав 12 громадян, постане перед судом за шахрайства.

До суду вже скерували обвинувальний акт у кримінальному провадженні про вчинення волинянином крадіжки та шахрайств (ч. ст. 185, ч.2 ст. 190 КК України), повідомляє обласна прокуратура.

Раніше судимий молодик, щодо якого на розгляді суду перебуває ще три обвинувальних акти про вчинення ним крадіжок, грабежів та незаконного заволодіння транспортним засобом, будучи під домашнім арештом, коїв нові злочини.

У грудні 2021 року він обікрав помешкання у Володимирі.

Окрім того, із лютого по червень 2022 року молодик розміщував у соцмережах неправдиві повідомлення про здачу в оренду квартир в різних містах України, а також про надання послуг із перевезення людей у Польщу та з Польщі, брав на банківську картку завдаток – і зникав.

Таким чином він ошукав 12 громадян.

Тепер за усі ці злочини він відповість перед судом.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus