USD 41.05 41.35
  • USD 41.05 41.35
  • EUR 41.15 41.50
  • PLN 10.35 10.45

Збитків на мільйони гривень: на Волині гастролери з Херсонщини крали обладнання з сільгосптехніки

Сьогодні 16:12
Злочини зловмисники скоїли у травні-червні цього року на території Волинської області, зокрема у селах Борохів та Секунь. Вони проникали у кабіни тракторів та викрадали звідти навігаційне обладнання й антени. Сума завданих збитків підприємствам сягнула близько двох мільйонів гривень.

Про це повідомили в ГУНП у Волинській області.

Волинські оперативники спільно з відділом кримінального аналізу опрацювали величезний масив інформації, зібрали речові докази та слідову інформацію на територіях, де було скоєно правопорушення.

Завдяки ретельному аналізу виявленого поліцейські встановили зловмисників та відстежили рух їхніх транспортних засобів.
Читати ще: На Волині 20-річний хлопець пограбував неповнолітнього

Одного з фігурантів, 40-річного уродженця Херсонської області, спіймали учора на гарячому – під час збуту викраденого. В його автомобілі правоохоронці виявили та вилучили викрадене обладнання. Встановлено, що прилади він намагався реалізувати за ціну, що нижча за ринкову. Його ж спільник, 38-річний мешканець Херсонщини, нині перебуває за ґратами за скоєння розбою на Київщині.
Слідчі розслідують кримінальне провадження за ч. 5 ст. 185 (Крадіжка, вчинена в особливо великих розмірах) Кримінального кодексу України. За процесуального керівництва Ковельської окружної прокуратури одному із зловмисників оголошено про підозру, розглядають питання про обрання йому запобіжного заходу.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus