USD 41.60 41.95
  • USD 41.60 41.95
  • EUR 41.65 42.00
  • PLN 10.50 10.70

Збували психотропи та організували притон: трьох жителів Нововолинська судять за наркозлочини

4 Квітня 2024 18:09
Прокурори Володимирської окружної прокуратури скерували до суду обвинувальний акт у кримінальному провадженні стосовно трьох жителів Нововолинська про вчинення неодноразового незаконного придбання, зберігання з метою збуту та збуту особливо небезпечної психотропної речовини, а також надання приміщення для її незаконного вживання.

Про це інформує Волинська обласна прокуратура.

За даними слідства, 36-річна жінка за попередньою змовою із 47-річним чоловіком, залучаючи іноді ще 20-річного спільника, упродовж липня-вересня 2023 року збували охочим у Нововолинськупсихотроп PVP та дозволяли наркозалежним вживати його в орендованій квартирі.
Читати ще: Можуть сісти на десять років: торговців наркотиками у Нововолинську взяли під варту

Цю ж речовину вилучено 16 вересня 2023 року під час проведення обшуку в оселі обвинувачених, які нині перебувають під вартою. Їм загрожує від шести до десяти років із конфіскацією майна.

Далі – слово за судом.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus