USD 41.15 41.55
  • USD 41.15 41.55
  • EUR 41.35 41.70
  • PLN 10.30 10.60

«Зброю складемо тільки після Перемоги», – волинський тероборонівець із позивним Комарик

28 Липня 2022 07:00
«Позивний у мене Комарик – бо маленький, але кусючий!», – розповідає боєць одного з окремих батальйонів 100-ї окремої бригади Триторіальної оборони Волині Валерій Віталійович.

2013-го року в руках у цього чоловіка вибухнула каністра з бензином. Обгоріло три чверті поверхні тіла. Після тривалого лікування та реабілітації пан Валерій отримав другу групу інвалідності.

А за рік – 2014-го – в Україні почалася війна. І чоловік вирішив іти захищати Батьківщину, повідомляють на сторінці 100-ї окремої бригади ТРО оборони Волині у Фейсбуці.

«Чоловіче, чи ви здуріли – на війну з другою групою інвалідності?!» – сказали йому у військкоматі.

Проте невгамовний чоловік приходив знову і знову. За четвертим разом хтось із співробітників військового комісаріату «змилувався» і підказав: «Якби ж у Вас хоча б не друга, а третя група…».

Лікарів, щоправда, довелося неабияк вмовляти – проте вже за кілька днів наш герой мав таки третю групу і був призваний до війська.
У ЗСУ пан Валерій прослужив три роки, відбувши дві тривалі ротації в зону проведення АТО/ООС – Лисичанськ, Сєвєродонецьк, Рубіжне...

А після широкомасштабного вторгнення рф 24 лютого 2022 року вирішив знову стати до лав ЗСУ!

Читати ще: Два метри зросту, 135 кг ваги та дівчачий батальйон удома: у волинській теробороні служить богатир Манюня

«Жінка, правда, була проти. Але потім зрозуміла, що не зможе мене відговорити – і таки відпустила», – трохи ніяковіючи, розповідає Комарик.
З Перемогою на нього вдома, окрім дружини, чекають п’ятеро «комаренят» – дві донечки і трійко синів!

Читати ще: Працював у кузні, а нині у війську: як у волинській бригаді тероборони служить художник

Пан Валерій аніскільки не скаржиться на здоров’я і стверджує, що у свої 40 років почувається на 20. Запевняє, що він та його товариші… неодмінно складуть зброю:

«Зброю ми справді складемо – після капітуляції московії і Параду Перемоги! Тоді із чистою совістю занесемо її на склади й здамо на зберігання».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus