USD 41.15 41.57
  • USD 41.15 41.57
  • EUR 41.35 41.60
  • PLN 10.40 10.52

«Збідніли» полиці з ковбасою: судили ковельчанина, який 14 разів обкрадав місцеві магазини

Сьогодні 18:28
Уродженець Ковеля разів обікрав місцеві магазини, за що отримав покарання у виді громадських робіт. Від його дій 13 разів постраждала мережа «Сім-23» та одного разу «Аврора».

Про це йдеться у постанові Ковельського міськрайонного суду.

Перший епізод зафіксували 28 липня 2024 року. Валентин К. викрав з магазину «Сім-23» на вулиці Грушевського ковбасу за 85 гривень. Наступні епізоди чоловік скоїв 4, 8 та 18 серпня. Тоді з полиць ковельських магазинів знову зникало по палці ковбаси.

Читати ще: Волинянин крав ковбасу в магазині «Сім-23». Як покарали любителя «Президентської»

31 серпня збитки були вищими: двічі за день виносив товари на 400 та 500 гривень. Серед вкраденого – гомілки, балик, тунець, сардина, сир і, звісно, ковбаса.

Ще три крадіжки ковельчанин скоїв 3 вересня, дві – 4 вересня, по одній – 6 та 10 вересня. Загалом від рук спритника постраждало щонайменше шість магазинів «Сім-23». Сума збитків оцінюється у понад дві тисячі гривень.

Крім того, 11 серпня волинянин зайшов у магазин «Аврора» звідки виніс риболовні котушки на 456 гривень.

Читати ще: Обікрав «Аврору», а потім поїхав у Польщу: на Волині судили студента

Суд об’єднав усі адміністративні матеріали в одне провадження. На засіданні крадій, який не вперше притягується до адмінвідповідальності, свою вину визнав. Дії ковельчанина кваліфікували за ч.3 ст.51 КУпАП, тобто як дрібне викрадення чужого майна.

Валентина К. визнали винним і призначив йому 50 годин громадських робіт. Також він заплатить 605 гривень судового збору.

Дмитро КЛИМЧУК
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus