USD 41.10 41.40
  • USD 41.10 41.40
  • EUR 41.00 41.40
  • PLN 10.35 10.50

Заїзд на Грабовського в Луцьку відремонтують за 5 млн

2 Липня 2023 17:58
Департамент житлово-комунального господарства Луцької міської ради оголосив тендер на капітальний ремонт проїзду до будинку №11 з вулиці Грабовського. На роботи спрямують понад п’ять мільйонів гривень.

Торги тривають на сайті держзакупівель.

Очікувана вартість капітального ремонту – 5,467 мільйона гривень.

Відповідно до технічного завдання, роботи включатимуть видалення дерев, корчування пнів, розламування асфальтобетонного покриття, улаштування нового дорожнього одягу з гарячих щільних асфальтобетонних сумішей, улаштування тротуару з бруківки, облаштування відмостки та пандусів біля будинку, встановлення дорожніх знаків, нанесення горизонтальної розмітки, влаштування побутової каналізації, влаштування ливневої каналізації, ремонт зовнішнього освітлення тощо.

Капітальний ремонт проїзду до будинку №11 з вулиці Грабовського в Луцьку планують закінчити до 15 листопада цього року.

Гарантійний термін на виконані роботи становитиме вісім років.

Нагадаємо, до кінця літа в Луцьку запланували здійснити капітальний ремонт проїзду до будинків № 16, 20 з вулиці Кравчука. На роботи спрямують майже 16 мільйонів гривень.

Також департамент житлово-комунального господарства Луцької міської ради оголошував тендери на капітальні ремонти проїздів до будинків на проспекті Відродження та вулиці Писаревського.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus