USD 40.90 41.30
  • USD 40.90 41.30
  • EUR 41.15 41.50
  • PLN 10.40 10.55

«Завжди поруч»: у Луцьку відбудеться благодійний вечір в підтримку дітей військовослужбовців

14 Грудня 2022 20:42
16 грудня о 18:00 год в Палаці Культури в Луцьку відбудеться благодійний вечір «Завжди поруч» в підтримку дітей військовослужбовців та дітей на звільнених територій.

Організатори заходу хочуть повернути дітям свято та усмішки. На вилучені кошти планують придбати різдвяні подарунки дітям, батьки яких загинули, пропали безвісти, знаходяться в полоні та для дітей, які знаходяться на звільнених територіях.

На вас очікує ярмарка українських брендів, виставка картин, аукціон.

Також концертна програма – гурт «YAROVA», Olivan, Марія Хурсенко, Сергій Скулинець, Юрій Матвійчук, а також зірковий гість «SESTRA».

SESTRA – музичний проєкт, якому немає аналогів в українському шоу-бізнесі. Особливість проєкту – у поєднанні вокалу, східних та українських мотивів саксофона. Поєднання яскравого і унікального вокалу, драйвового і ексклюзивного саксофона. Дует має колосальний досвід виступів по всьому світу, сформувався з двох абсолютно самодостатніх артистів.

Інесса Грицаєнко – фіналістка і учасниця топових телевізійних проектів та конкурсів: Голос Країни 12 сезон , X-Factor, Дитяче Євробачення 2013, Чорноморські Ігри та інші.

ALINA SAX – лауреат Міжнародних та Всеукраїнських конкурсів. Її романтичний саксофон об’єднав безліч сердець в таких країнах як Греція, Туреччина, Франція, Німеччина, Бахрейн, Єгипет, Катар і звичайно всі країни СНД, де вона завжди бажана гостя.

Організацією займаються Благодійний фонд «Молода Україна» спільно з ГО «Яворнина-Волинь».

Захід відбуватиметься за підтримки партнерів, ЛСТМ, Культ, Тигрес, GC, Аполлінарія.

Нехай діти відчують, що ми завжди поруч!
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus