USD 41.50 41.90
  • USD 41.50 41.90
  • EUR 41.55 42.00
  • PLN 10.50 10.70

Завтра йому мало виповнитися 28: на Херсонщині загинув боєць із Луцького району

7 Вересня 2022 18:41
На Херсонщині загинув житель села Лаврів Вадим Сіляєв. 8 вересня йому мало б виповнитися 28 років.

Про це повідомили у Боратинській громаді.

«Війна забирає кращих, це та ціна, яку ми платимо за нашу незалежність кожного дня. Це не порожні слова, а сьогодення нашої країни. Неможливо передати біль душі, те, що відчуває кожен українець коли наша Батьківщина втрачає своїх Героїв.

Боратинська громада знову отримала сумну звістку. Ще один наш земляк, воїн, захисник України загинув на війні. Житель села Лаврів Вадим Сілаєв 1994 року народження у бою за нашу Батьківщину, виявивши стійкість і мужність, загинув 2 вересня під час ведення бойових дій в районі населеного пункту Сухий Ставок Херсонської області в результаті танкового обстрілу з боку противника.

8 вересня Вадиму мало б виповнитися 28 років...» – йдеться у дописі.

Інформаційне агентство Волинські Новини висловлює щирі співчуття рідним і близьким загиблого. Вічна пам’ять, слава і честь Герою!
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus