USD 41.15 41.55
  • USD 41.15 41.55
  • EUR 41.30 41.60
  • PLN 10.35 10.50

Завтра у Ратнівській громаді прощатимуться з Героєм Романом Сотником

Сьогодні 18:18
При виконані бойового завдання у районі населеного пункту Охрімівка Харківської області загинув мешканець с. Солонка Львівської області, уродженець Ратного, лейтенант Сотник Роман Миколайович, 1978 року народження, позивний «Комісар».

Це сталося 31 липня, повідомили у Солонківській громаді.

«Доброволець, патріот України, люблячий чоловік та прекрасний батько. Роман з червня 2022 року встав на захист нашої держави. Брав участь у бойових діях на Запорізькому, Донецькому та Харківському напрямку у лавах десантно-штурмових військ. Пліч-о-пліч проходив тяжкості зі своїми побратимами. Був опорою і людиною, на котру багато хто міг покластись, та довіритись», – йдеться у повідомленні.

У полеглого воїна залишилась дружина Марʼяна, син Олег, який перебуває в лавах ЗСУ у 71 -ій окремій єгерській бригаді.

Кортеж з загиблим героєм прибуде 05.08.2024 року о 9.30 в смт Ратне Волинської області, де відбудеться прощальна панахида.

За проханням рідних авто/мото супроводу НЕ БУДЕ.

Траурний кортеж рухатиметься за таким маршрутом: вул. Центральна – вул. Європейська – вул. Б. Хмельницького – храм преподобного Амфілохія Почаївського.

У храмі відбудеться чин відспівування новопредставленого воїна, опісля якого відразу тіло повезуть на Львівщині, де відбудеться церемонія поховання в с. Солонка Львівської області о 16.00.

Редакція Волинських Новин висловлює щирі співчуття рідним. Вічна пам’ять, честь та шана Герою!
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus