USD 41.15 41.55
  • USD 41.15 41.55
  • EUR 41.35 41.65
  • PLN 10.45 10.62

Завтра у Нововолинську розпочнеться опалювальний сезон

15 Жовтня 2020 08:44
У Нововолинську та селищі Благодатному з 16 жовтня стартує опалювальний сезон.

Як повідомив директор КП «Нововолинськтеплокомуненерго» Анатолій Гаврилюк, підприємство виконало чималий обсяг ремонтних робіт та добре підготувалося до початку опалювального періоду технічно. Про це пише Нововолинськ.com.ua.

Зокрема готові котельні, теплові мережі та внутрішньобудинкові системи. Також тепловики провели розповітрення системи опалення.

Тепло в оселях нововолинців забезпечують 10 котелень теплопостачання, з яких 6 – КП “Нововолинськтеплокомуненерго”, а 4 котельні – ТзОВ “Теплопостач” на альтернативному виді палива – щепі. 3 альтернативних котельні добудували торік напередодні опалювального періоду.

Попри повну готовність підприємства обігрівати оселі містян, головною проблемою прийдешнього опалювального періоду залишаються борги. Адже мешканці Благодатного та Нововолинська боргують підприємству 19 млн грн.

Нагадаємо, опалювальний сезон у місті розпочинається тоді, коли середньодобова температура більш ніж 3 дні буде нижче восьми градусів. Значне похолодання нововолинцям прогнозують вже від п’ятниці.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
ангст Показати IP 15 Жовтня 2020 11:01
А в Луцьку коли розпочнеться?
Луцьк Показати IP 15 Жовтня 2020 12:12
Молодці. А ми жителі Луцька шмаркаймо далі як наші діти в квартирах від холоду.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus