USD 41.50 41.95
  • USD 41.50 41.95
  • EUR 41.65 42.00
  • PLN 10.50 10.70

Сьогодні у деяких селах Луцького району не буде електрики. Перелік

27 Лютого 2023 08:55
У понеділок, 27 лютого, тимчасово буде знеструмлено частину населених пунктів Луцького району. Будуть проводитися аварійно-відновлювальні роботи для підвищення надійності та безперебійності електропостачання.

Про це повідомили у «Волиньобленерго».

Для аварійно-відновлювальних робіт «Волиньобленерго» з 10:00 до 15:00 припинить електропостачання:

c. Піддубці, с. Гаразджа, с. Лище, с. Романів, с. Новокотів, с. Ботин, с. Верхівка, с. Струмівка, с. Підгайці, с. Воротнів, с. Крупа,

с. Боратин (вул. Стрілецька, вул. Центральна), с. Голишів (вул. Дачна, вул. Ланова, вул. Наливайка, вул. Незалежності, вул. Садова, вул. Тиха), с. Новостав (вул. Благовісна, вул. Нова).

Волинян закликають слідкувати за оновленнями – уся актуальна та доступна інформація оперативно публікується на офіційному веб-сайті компанії energy.volyn.ua, сторінці Facebook та Теlegram https://t.me/energy_volyn_official.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus