USD 41.10 41.40
  • USD 41.10 41.40
  • EUR 41.25 41.70
  • PLN 10.56 10.80

Завтра – похорон загиблого на війні волинянина Олександра Заліпи

26 Липня 2022 22:20
Тіло Героя-Захисника України Олександра Заліпу зустрічатимуть завтра, 27 липня, орієнтовно о 10.00 (час буде уточнюватися) при в’їзді у село Велимче зі сторони Датиня.

Про це повідомила Анастасія Павлович.

Земляків-волинян закликають провести тіло загиблого до будинку у селі Велимче, де він мешкав, там відслужиться літія, а звідти до Свято-Покровського храму, де відбудеться чин похорону мирянина, яку очолить отець Дмитро.

Чин погребіння та прощання з нашим Героєм буде здійснено на кладовищі села Велимче, урочище «Плав».

«Звертаюся до кожного зустріти нашого ГЕРОЯ. Відкладіть всі свої нагальні справи. Ми зобов’язані віддати йому остатнню шану

Зустрінемо нашого Героя, живим коридором Слави прошу встелити дорогу до рідного порогу квітами!» – йдеться у повідомленні.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus