USD 41.45 41.75
  • USD 41.45 41.75
  • EUR 41.50 41.90
  • PLN 10.45 10.60

Завтра на Волині проведуть в останню путь Героя Тараса Сокола

1 Березня 2024 17:05
У суботу, 2 березня, Колківська громада попрощається з військовим Тарасом Соколом.

Про це інформують у селищній раді.

Орієнтовна зустріч траурного кортежу з тілом Захисника відбудеться у суботу, 2 березня, орієнтовно о 10:30 год у Колках.

Маршрут кортежу: смт Колки (АЗС CHIPPO) – поворот на с. Красноволя.

Поховають військового в суботу, 2 березня, у селі Чорниж.

Заупокійна літія пройде біля будинку, де жив Тарас, орієнтовно о 11:00 год, а чин похорону – у храмі Архістратига Михаїла Православної Церкви України. Про можливі зміни інформуватимуть додатково.

«Просимо усіх жителів громади гідно зустріти та провести в останню дорогу нашого Захисника, який боровся за свободу і незалежність України, створюючи живий коридор шани та поваги», – наголосили в громаді.

Нагадаємо, 23 лютого 2024 року поблизу Херсонської області під час виконання бойових завдань захисник отримав поранення, внаслідок чого помер 24 лютого у реанімаційному відділенні лікарні.

Інформаційне агентство Волинські Новини висловлює щирі співчуття родині Захисника. Вічна пам’ять та слава!
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus