USD 41.30 41.60
  • USD 41.30 41.60
  • EUR 41.35 41.60
  • PLN 10.60 10.80

Завтра на Волині попрощаються з Героєм Юрієм Дігтяруком, який вважався зниклим безвісти

Сьогодні 18:29
У суботу, 14 вересня, на Волині попрощаються з Героєм Юрієм Михайловичем Дігтяруком, 12.06.1979 р.н., який вважався зниклим безвісти з 5 червня 2024 року.

Про це повідомляє Любомльська громада.

Близько 11.30 год. траурна хода вирушить від дому Героя Юрія Дігтярука по маршруту: вул. Шевченка – вул. Української Армії – до Церкви Різдва Пресвятої Богородиці, де орієнтовно о 12.00 год. розпочнеться заупокійне богослужіння. По завершенню процесія вирушить на новий цвинтар через вул. Української Армії – вул. Шевченка.

Любомльчан просять вшанувати памʼять Захисника і гідно провести його в останню земну дорогу.

З метою вшанування пам’яті загиблого у війні росії проти України Юрія Дігтярука у Любомльській громаді 13, 14 та 15 вересня 2024 року оголошено Днями жалоби.

На знак скорботи за загиблим, влада громади звертається до підприємств, установ і організацій незалежно від форм власності з проханням приспустити Держаний Прапор України з чорною стрічкою на будівлях та обмежити проведення розважальних заходів.

Жителів громади просять вшанувати пам’ять Героя хвилиною мовчання.

Нагадаємо, військовослужбовець загинув, захищаючи територіальну цілісність та суверенітет України біля н.п. Нововодяне Сватівського району Луганської області 05.06.2024.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus