USD 41.05 41.37
  • USD 41.05 41.37
  • EUR 41.15 41.50
  • PLN 10.40 10.60

Завтра на Волині попрощаються із загиблим Героєм Омаром Кузьмуком

26 Липня 2023 20:10
Завтра, 27 липня, мешканців Іваничівської територіальної громади просять гідно зустріти тіло загиблого Героя Омара Кузьмука.

Про це повідомляє Іваничівська селищна рада.

«Кортеж вирушить о 10.00 год з міста Володимир та буде рухатися таким маршрутом: села Соснина, Менчичі, Мишів, Древині, в Іваничах по вулицях: Заводська, Валова, залізнична площа, Грушевського, Банківська, Лесі Українки, Миру – до будинку загиблого військовослужбовця, де орієнтовно о 11.00 годині розпочнеться поминальна панахида.

Від будинку загиблого Героя скорботний кортеж буде рухатись по смт Іваничі вулицями: Миру, Лесі Українки, Банківська, Незалежності, Дружби до храму Стрітення Господнього Української греко-католицької церкви смт Іваничі, де о 12.00 год. відбудеться чин похорону», – йдеться у повідомленні.

Поминальна панахида за загиблим Героєм завершиться погребінням тіла на цвинтарі смт Іваничі.

Нагадаємо, волинянин загинув 13 січня цього року, але відомо стало про це лише зараз.

Інформаційне агентство Волинські Новини висловлює щирі співчуття рідним. Вічна шана, честь і слава Герою!
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus