USD 41.35 41.65
  • USD 41.35 41.65
  • EUR 41.40 41.90
  • PLN 10.34 10.60

Завтра на Ковельщині проведуть в останню дорогу воїна Тараса Сохацького

1 Лютого 2024 18:56
У п’ятницю, 2 лютого, Колодяжненська громада зустрічатиме полеглого Героя з Білашева Тараса Сохацького. Цього дня відбудеться похорон захисника.

Про це інформують у громаді.

О 13.00 – виїзд від моргу міста Ковеля у Білашів. О 14.00 – відспівування у храмі Різдва Святої Богородиці с.Білашів, а потому поховання на місцевому кладовищі.

«Закликаємо жителів сіл Колодяжне, Любитів, Рокитниця, Ворона, Білашів традиційно зустріти кортеж із тілом воїна, який поклав своє життя на вівтар незалежності України, живим коридором шани. Вічна і світла памʼять. Герої не вмирають!» – йдеться в повідомленні громади.

Нагадаємо, солдат Тарас Іванович Сохацький, 1992 року народження, загинув унаслідок ворожого обстрілу в районі Авдіївки Донецької області 24 січня 2024 року.

Інформаційне агентство Волинські Новини висловлює щирі співчуття родині Героя. Вічна пам’ять, честь та незгасна слава!
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus