USD 41.10 41.40
  • USD 41.10 41.40
  • EUR 41.25 41.50
  • PLN 10.50 10.70

Заволоділи понад мільйоном: на Волині судитимуть директора підприємства та посадовця

31 Жовтня 2022 21:18
До суду скерували обвинувальний акт у кримінальному провадженні про вчинення директором одного з волинських підприємств службового підроблення та заволодіння чужим майном в особливо великих розмірах шляхом зловживання службовим становищем, а також про пособництво йому у цьому, вчинене посадовцем органу влади.

Про це інформує пресслужба прокуратури області.

Слідство встановило, що підприємство, згідно із договором, укладеним із Волинською обласною державною адміністрацією, у 2018-2021 роках здійснювало будівництво загальноосвітньої школи I-III ступенів в селі Башлики Луцького району.

При цьому директор підприємства погоджував акти виконаних робіт із завідомо неправдивими відомостями про використані під час проведення робіт матеріали та їх вартість на суму понад 1 млн грн, а також підписував ці акти.

Підписував їх і посадовець, який здійснював технічний нагляд за перебігом робіт із будівництва.

На підставі підроблених документів кошти були перераховані із бюджету на рахунки підприємства.

Директор підприємства та його пособник невдовзі постануть перед судом.

Відповідно до частини першої статті 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus