USD 41.30 41.60
  • USD 41.30 41.60
  • EUR 41.30 41.60
  • PLN 10.40 10.60

Завершився V етап Всеукраїнських шкільних ліг «Пліч-о-пліч»: результати волинських команд

20 Червня 2024 07:17
Цими вихідними у Києві завершився сезон 2023/2024 Всеукраїнських шкільних ліг «Пліч-о-пліч». Участь у фіналі наймасштабніших змагань країни взяли 7 команд навчальних закладів Волині.

Про це повідомляє Волинська ОДА.

У підсумку:

– орієнтувальники Луцького ліцею № 11 – шості серед 21-ї команди,

– черлідерки Луцького ліцею № 10 посіли 12-е місце,

– волейболістки Луцького ліцею № 26 та футзалісти Заборолівського ліцею № 32 – у вісімці найсильніших команд країни,

– у топ-12 увійшли волейболісти Нововолинського ліцею № 5, баскетболісти Луцького ліцею № 28 та баскетболістки Нововолинського ліцею № 5.
Читати ще: Учениці Нововолинського ліцею – тріумфаторки обласного турніру з баскетболу

«Вітаємо юних спортсменів з хорошим результатом та бажаємо нових пригод у наступному сезоні. Пам’ятайте, кожен, хто долучився – вже переможець», – йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, «Пліч-о-пліч всеукраїнські шкільні ліги» – це змагання серед учнів України під гаслом «Разом переможемо», що створені за ініціативи Володимира Зеленського.

У сезоні 2023/2024 турнір проводили з грудня 2023 до червня 2024 року з п’яти видів спорту: баскетбол, волейбол, футзал, спортивне орієнтування та черліденг. Учні змагалися у п’яти етапах: шкільному, територіальному, районному, обласному та всеукраїнському. До слова, щорічно ці змагання проводитимуть з вересня до червня.
Мета шкільних ліг – збільшити кількість школярів, які займаються спортом на постійній основі і ведуть здоровий спосіб життя.

Читати ще: Юнаки луцького ліцею стали чемпіонами волинських шкільних ліг з баскетболу

Загалом у цьому сезоні до турніру долучилося майже 19 тисяч учнів волинських шкіл.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus