USD 41.20 41.50
  • USD 41.20 41.50
  • EUR 41.25 41.50
  • PLN 10.50 10.67

Завдяки телемарафону Save Ukraine вдалося зібрати понад 40 мільйонів

31 Березня 2022 01:46
Понад 40 мільйонів гривень вдалося зібрати на допомогу Україні завдяки міжнародному благодійному телемарафону Save Ukraine – #StopWar.

Про це повідомив міністр культури та інформаційної політики Олександр Ткаченко в Телеграмі.

«Ви точно пам’ятаєте про міжнародний благодійний телемарафон Save Ukraine – #StopWar. Під час та після події відбувався збір коштів на вирішення гуманітарних проблем, спричинених вторгненням РФ в Україну. І ось результат: вже вдалося зібрати понад 40 млн грн на допомогу нашій країні», – зазначив міністр.

Читати ще: Усі тільки й думають, що робити, якщо Росія піде далі в Європу, – Зеленський

За його словами, прямий ефір телемарафону переглянули близько 80 млн людей, а про підтримку України заявили жителі 50 міст зі всього світу.

«Вважаю, що першочергова мета марафону була повністю виконана. Йдеться про консолідацію міжнародної спільноти довкола України і поширення інформації про реальні звірства країни-агресора. Ми продовжуватимемо цей тиск на РФ, щоб домогтися повної ізоляції цієї країни», – додав Ткаченко.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus