USD 41.15 41.55
  • USD 41.15 41.55
  • EUR 41.35 41.65
  • PLN 10.45 10.62

Завдяки пенальті «Волинь» перемогла останню команду Першої ліги

11 Жовтня 2020 17:26
Завдяки реалізованому в другому таймі пенальті, луцька «Волинь» мінімально перемогла останню команду Першої ліги – херсонський «Кристал» з рахунком 0:1. Відзначимо, що впродовж зустрічі «хрестоносці» мали безліч моментів, але зуміли забити лише зі стандарту.

У минулому турі «Волинь» завдяки дублю Сікорського з пенальті на власному полі здолала «Агробізнес», здобувши свою першу перемогу в сезоні. У 6 турі лучани поїхали в гості до Херсону, де мали зіграти проти місцевого «Кристалу». Херсонці зірок з неба не хапають, і після чотирьох ігор займали останнє місце в турнірній таблиці з нулем у графі набраних очок. Відзначимо, що Василь Сачко не став міняти переможний склад, тож у старті вийшли ті ж футболісти, що й в матчі з «Агробізнесом».

«Волинь», будучи фаворитом, активніше розпочала гру, намагаючись якнайшвидше загнати м’яч у фінальну третину поля, щоправда, моментів у лучан не було до 10 хвилини. Так, спочатку захисники «Кристала» заблокували удар Кизилатеша після навісу Сімініна, а вже за мить кіпер херсонців Герасименко вимушений був демонструвати реакцію після удару головою «хрестоносців», Ляшенко на добиванні пробив вище.

«Волинь» продовжувала тиснути. Зокрема, здалеку били Сімінін та Кизилатеш – якщо удар капітана був не надто вдалим, то Кизилатеш влучив у стійку.

А на 26 хвилині той же Кизилатеш мав чи не найкращий момент у першому таймі, аби відкрити рахунок – Герасименко невдало вийшов з воріт, а м’яч, перелетівши кіпера, опинився в «десятки» лучан. Однак Кизилатеш занадто слабко пробив по воротах, і захисник «Кристалу» виніс м’яч.

Ближче до 30 хвилини «Волинь» ослабила тиск, дозволивши провести кілька атак господарям поля, щоправда, жодної небезпеки вони не несли.

Наприкінці тайму лучани знову затиснули господарів, зокрема, вчергове по воротах пробивав Кизилатеш – удар взяв на себе захисник. Під час фінального штурму в першому таймі удар Сікорського з близької відстані також заблокували захисники.

Попри численні моменти поблизу воріт «Кристала», на перерву команди пішли з нулями на табло.

Після перерви команди помінялися ролями – на початку другого тайму ігровою перевагою володів «Кристал». На 49 хвилині херсонці вибігли в контратаку, під час якої Гливий забив курйозний гол, скориставшись «пожежею» у захисті «Волині». Проте арбітр відмінив взяття воріт через порушення правил, яке було раніше.

Але потому гра вирівнялася, зокрема, на 60 хвилині лучани заробили пенальті – захисник «Кристалу» зіграв рукою у власному карному майданчику. До точки підійшов Сікорський, який забив свій третій гол за «Волинь» – 0:1. Відзначимо, що всі голи нападник забив з пенальті.

Після забитого голу «Волинь» продовжила атакувати. Так, з-за меж карного майданчика бив Протасов, однак його удар був занадто слабким. Відзначимо, що в другій половині зустрічі «Кристал» не відсиджувався на власній половині поля, як це було в першому таймі, херсонці також намагалися нагнітати поблизу воріт Леванідова.

На 83 хвилині Семенина пробивав зі штрафного, але влучив у стінку, а після добивання Левандіов намертво забрав м’яч. «Волинь» же відповіла ударом злету Протасова, але вінгер пробив по центру – воротар відбив.

Вже у додатковий час Приймак залишив лучан у меншості, отримавши другу жовту картку. Однак «Волинь» зуміла зберегти мінімальну перевагу та здобула другу перемогу поспіль.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Остап Вакарчук Показати IP 11 Жовтня 2020 18:02
Молодці!!! Так тримати. Вперед до наступних перемог. Ігор Сікорський найкращий був і є у ФК "Волинь".
Надія Показати IP 11 Жовтня 2020 21:15
А волинь хіба не остання команда?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus