USD 41.10 41.40
  • USD 41.10 41.40
  • EUR 41.10 41.45
  • PLN 10.40 10.55

Завдяки Фонду Ігоря Палиці у горохівській гімназії – нове мультимедійне обладнання

28 Листопада 2018 18:48
Завдяки проекту, який Горохівський НВК «ЗОШ І-ІІІ ст. – гімназія» втілили спільно з Фондом Ігоря Палиці «Тільки разом», у навчальних класах встановили 3 телевізори, а також придбали ноутбук.

На презентацію проекту прибув радник голови Волинської обласної ради, очільник фракції УКРОП у Волиньраді Вячеслав Рубльов, пише прес-служба УКРОПу.

За словами мами другокласника, голови батьківського комітету школи Тетяни Макарчук, використання телевізора на уроках значно урізноманітнює процес навчання.

«Уроки стали набагато цікавішим та сучаснішими і школярі з задоволенням вивчають предмети. Ми віримо, що наші діти знатимуть набагато більше завдяки новим технологіям, - каже мама. - Дякуємо Фонду Ігоря Палиці за те, що допоміг втілити цей проект у нашому класі».

Втілити задум щодо осучаснення процесу навчання змогли на умовах співфінансування громади – батьків і педагогів та Фонду «Тільки разом».


«Втілення цього проекту – колективна творча справа . Коли розумієш, що про наш заклад, про нас з вами турбуються, що є люди, які допомагають, хочеться працювати і я щиро вдячний за допомогу Фонду Ігоря Палиці та Вячеславу Рубльову, - каже директор гімназії Володимир Зінчук. – Нам приємно, що ми використовуємо в навчанні ту техніку, яку нам подарував Фонд «Тільки разом», що наші діти їздять в «Артек-Буковель», бо це стимулює їх до навчання. Я пишаюся тим, що саме з нашої гімназії на відпочинок поїхало найбільше учнів – 13 дітей. Думаю, що якби така гарна співпраця була у всіх сферах діяльності, то було б набагато краще жити».

Та додає: в гімназії варто було б зробити утеплення школи. Щоправда, на це потрібні величезні кошти – сума згідно кошторису, який складали на початку 2016 року, становила близько 1 5 млн грн. За два роки ціна утеплення виросла майже в два рази – вона становить близько 3 млн грн. Також на часі питання ремонту спортивного залу, бо весь час його латали своїми силами. Вячеслав Рубльов каже: якщо в закладі порахують, скільки потрібно коштів на ремонт спортзалу, то і депутатський корпус, і голова обласної ради Ігор Палиця погодяться, аби з обласного бюджету виділити кошти.


«Активність ваших педагогів і батьків стимулює нас, депутатів обласної ради, та Фонд Ігоря Палиці активно співпрацювати із вами і втілювати спільні проекти. А завдяки тому, що ви працюєте для розвитку ваших дітей, обдаровані школярі, які навчаються у гімназії, мають можливість відпочити у таборі «Артек-Буковель», - каже Вячеслав Рубльов. – Вірю в те, що завдяки проектам, які ми втілюємо у вашому освітньому закладі, ваші діти будуть показувати кращі результати в навчанні і будуть конкурентоспроможними в подальшому житті. Ви приклад для них, бо дивлячись на вас, вони вчаться йти до мети».

Нагадаємо, проект, який втілили у гімназії спільно з Фондом Ігоря Палиці «Тільки разом» уже другий. Раніше для потреб освітнього закладу придбали акустичну систему, а під час свята Останнього дзвоника Вячеслав Рубльов подарував від Фонду ноутбук.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus