USD 41.05 41.47
  • USD 41.05 41.47
  • EUR 41.35 41.70
  • PLN 10.30 10.60

Затриманий на хабарі у $47 тис. працівник СБУ покривав фіктивні шлюби

27 Квітня 2018 14:26
Національне антикорупційне бюро оприлюднило фрагменти розсекречених відеозаписів, зроблених під час проведення негласних слідчих дій в рамках розслідування корупції в сфері міграційної політики, інформує Громадське.

Зокрема йдеться про посадовця одного з міжрайвідділів Головного управління Служби безпеки України в м. Києві та Київській області, якого викрили на отриманні хабара у розмірі 47,5 тисяч доларів.

У повідомленні НАБУ у Facebook зазначається, що ці кошти посадовець СБУ одержав від посередників за непритягнення до відповідальності осіб, які могли отримати посвідки на постійне або тимчасове проживання на території України у незаконній спосіб.

«Слідство вважає, що посадовець СБУ володів інформацією, яка свідчила про отримання низкою іноземців посвідок на проживання в Україні через укладання фіктивних шлюбів із громадянками України. Доступ до таких даних відкривав можливості для шантажу та вимагання неправомірної вигоди, чим і скористався працівник СБУ. Адже належне розслідування даних фактів мало б наслідком можливе видворення цих осіб з території України», — наголошують у НАБУ.

Раніше детективи Національного антикорупційного бюро заявили, що викрили посадовця Служби безпеки України на отриманні хабара у сумі 47,5 тисяч доларів (близько 1,2 млн грн).

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Отто Скорценні Показати IP 27 Квітня 2018 15:27
А чого це НАБУ російською волає? Це у Воркуті когось затримують чи в Києві?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus