USD 41.15 41.55
  • USD 41.15 41.55
  • EUR 41.35 41.70
  • PLN 10.30 10.60

Затримані на Волині кілери зі спецслужб РФ планували вбивство ще одного високопосадовця

9 Серпня 2022 08:32
Окрім міністра оборони України Олексія Резнікова та начальника Головного управління розвідки Міноборони Кирила Буданова, кілери зі спецслужб РФ планували вбити й третього високопосадовця. Ним виявився радник міністра внутрішніх справ Антон Геращенко.

Як пише ТСН, про це йдеться в оприлюднених СБУ матеріалах. За вбивство кожного з українських високопосадовців російські «куратори» обіцяли винагороду в розмірі від 100 до 150 тисяч доларів США.

Щоб запобігти вчиненню особливо тяжких злочинів, контррозвідники Служби безпеки із залученням бійців ЦСО «А» затримали двох зловмисників у Ковелі. У телефоні одного з них знайшли переписку з обговоренням «операції».
Раніше повідомлялось, що Служба безпеки запобігла серії замовних убивств представників вищого військово-політичного керівництва і громадських діячів України. Зловмисники займались підготовкою до фізичної ліквідації міністра оборони Олексія Резнікова та керівника Головного управління розвідки України Кирила Буданова, а також відомого українського активіста, ветерана полку «Азов» Сергія Коротких. У результаті багатоетапної спецоперації знешкоджено диверсійно-розвідувальну групу головного управління Генштабу зс РФ (більш відомого як ГРУ).
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Скептик Показати IP 9 Серпня 2022 09:08
Зазвичай, всі деталі такої операції обговорюються і уточнюються задовго до її початку, і аж ніяк не по телефону, тим більше в вайбкрах і ватсапах....... І до чого тут каплун геращенко, який жодних рішень не приймає, а путається під ногами в МВС і деколи щось там *коментує*.
Анонім до Скептик Показати IP 9 Серпня 2022 10:35
дали команду показати рух - показують. що ви ніби маленький
Олег Показати IP 9 Серпня 2022 10:25
Вата для лохів. Невже хтось вірить у цю показуху??
Всезнайко Показати IP 9 Серпня 2022 11:34
А може ще й Погуляйка хотіли того?
Ірина Показати IP 9 Серпня 2022 13:35
Вже якщо і те плуто Геращенко приплели, то вже зовсім не віриться.
FBI Показати IP 10 Серпня 2022 18:23
А тим часом ягодином дим просочується)))

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus