USD 41.00 41.40
  • USD 41.00 41.40
  • EUR 41.20 41.50
  • PLN 10.30 10.55

Затримали волинян, які човном хотіли переправити цигарки до Польщі

10 Липня 2024 14:29
Прикордонники Волинського загону сьогодні вночі завадили спробі незаконного переміщення тютюнових виробів через українсько-польський кордон.

Інформацію про заплановану оборудку військовослужбовці відділу «Рівне» отримали від оперативних співробітників, повідомляє пресслужба Волинського прикордонного загону.

В ході перевірки прикордонники виявили поблизу кордону невідомого з двома пакунками. Продовживши пошук, невдовзі наряд затримав ще двох правопорушників, котрі також мали з собою контрабандні ноші. Вони несли два ящики з сигаретами. Крім того, зловмисники мали гумовий човен, за допомогою якого планували переправити підакцизний товар на польський берег Західного Бугу.

Читати ще: Відправляв поштою: судитимуть волинянина, який продавав фальсифіковані електронні сигарети

Усіх трьох доставили до прикордонного підрозділу для складання адміністративних документів. Як з'ясувалося, правопорушниками виявилися мешканці Любомльщини, серед яких був і неповнолітній. За вчинене чоловікам доведеться відповідати в суді, малолітнього ж «ділка» прикордонники передали батькам.

Тютюнові вироби різних марок, загальною кількістю 2 тис. пачок, охоронці кордону передадуть співробітникам БЕБ.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus