USD 41.05 41.35
  • USD 41.05 41.35
  • EUR 41.15 41.50
  • PLN 10.35 10.45

«Затягувати не будуть»: скільки у Луцьку буде перекритий проспект Волі

29 Травня 2023 18:50
У Луцьку на проспекті Волі, де відбувається ремонт, підрядник готує дорожнє покриття до укладання верхнього шару асфальту. До завершення робіт рух центральним проспектом міста буде перекритий.

Про це ВСН повідомив заступник директора департаменту ЖКГ Луцької міської ради Сергій Гаврилюк.

З його слів, завершити ремонт проспекту Волі планують до кінця року, але чи дозволять всі обставини це завершити – сказати складно. Натомість перекриття проспекту Волі не триватиме так довго.

«Підрядник планує укладання верхнього шару асфальту, а перед цим ще треба підняти люки оглядових колодязів інфраструктурних мереж, решіток зливової каналізації на необхідну висоту до рівня верхнього шару асфальту. Потім буде укладатися асфальт. Перекриття вулиці триватиме до кінця цих робіт. Точно сказати не можна. Може, це займе 2 тижні, може до місяця, бо є фактори, які ми не можемо передбачити. Але точно – затягувати не будуть. Сьогодні погодні умови дозволяють, і підрядник має намір завершити усе в якомога коротші терміни», – повідомив посадовець.

Нагадаємо, з понеділка, 29 травня у Луцьку перекрили рух проспектом Волі. Об’їзд організований іншими вулицями.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Поліщук Показати IP 29 Травня 2023 22:56
Дивна інформація: як вийле, так і зробимо. Навіщо таке "управління", та виконком, та рада які мали б встановити строки, а не чекати " як Бог дасть". . Три роки вовтузяться з одною вулицею. Хто виконує ці " роботи" приховують, жодного разу перед.містянами не звітувались, бардак рідкісний.
123 до Поліщук Показати IP 29 Травня 2023 23:57
Осіюк вже не витримує цього безладу, зама посилає!
Лучани Показати IP 30 Травня 2023 00:42
А вони тепер вже замість того, шоби завершити роботи, будуть чим далі переносити терміни їх завершення. Після того, як лучани почали вголос озвучувати оцінку тої роботи, міська влада зрозуміла, що після завершення робіт нахлине потік критики і громадського осуду за непрофесійні рішення. А там ще й підключені будуть контролюючі і правоохоронні органи ! Затягування термінів і оті петляння не допоможуть втекти від відповідальності !
Отак Показати IP 30 Травня 2023 12:19
Шоб вам ті острівці безпеки в будинках були, могли б розширити дорогу то вони кармани поробили і острівці безпеки
Батько Показати IP 30 Травня 2023 14:57
Дивлюсь я на той пр. Волі, і аж в очах рябить від тої "аляповатості" і несмаку. Наліпили все на світі - якісь клумбочки, бардюри, кишені, стоянки, островки. Понамальовували в своїх ескізах, і третій рік ради тому всьому не можуть дати.
Громадянин міста Луц Показати IP 22 Червня 2023 00:40
Я важаю, що нема що робити в нашому місті Луцьку , тільки знов проспект Волі Купа доріг в Луцьку які потребують ремонту, до прикладу вул,Відродження, також вулиця Карбишева- то це цілий жах Я просто навела приклад що є куда діти гроші в ремонт, а не мільйонний раз перероблювати одну і тож саму вулицю Острівки-це круту та дуже потрібно, але нащо така велика кількість їх там? Також на моїй вулиці де я проживаю вже багато рокіа ні разу не було хоть щось зроблено Я маю надію, що на наші відгуки буде хоч якась реакція

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus