USD 41.12 41.60
  • USD 41.12 41.60
  • EUR 41.15 41.60
  • PLN 10.26 10.50

Заступника мера Дніпра затримали в аеропорту Харкова, його підозрюють у розкраданні 30 млн

26 Жовтня 2019 13:18
В аеропорту Харкова у пʼятницю вночі прикордонники затримали заступника мера Дніпра Михайла Лисенка, який перебував у розшуку.

Про це повідомило Східне регіональне управління Державної прикордонної служби України у своєму Facebook.

Затриманий прилетів до України рейсом зі Стамбула. Під час перевірки документів прикордонники виявили, що громадянин підозрюється у скоєнні злочинів, передбачених ст. 191 та ст. 366 КК України.

У повідомленні не згадується імʼя порушника закону, але, за даними ЗМІ, ним є заступник мера міста Дніпро Михайло Лисенко.

Лисенка звинувачують у привласненні та розтраті майна на суму 30 млн грн. Ці гроші були призначені для реконструкції Центрального мосту.

Наголошується, що для прийняття подальшого правового рішення затриманого було передано співробітникам правоохоронних органів.
Дзержинський районний суд Кривого Рогу обрав Лисенку запобіжний захід у вигляді утримання під вартою з можливістю внесення застави у понад 600 тисяч гривень.

За версією слідтства, зазначена особа разом з іншими посадовими особами міської ради та підприємства-підрядника підозрюється в привласненні 29,5 млн грн бюджетних коштів при здійсненні ремонту Нового моста в Дніпрі (ч.5 ст. 191 та ч.1 ст. 366 КК України).
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus