USD 41.12 41.60
  • USD 41.12 41.60
  • EUR 41.15 41.60
  • PLN 10.26 10.50

Заступника голови Нацполіції відсторонено до завершення слідства

28 Жовтня 2023 22:13
Заступника голови Нацполіції Дмитра Тишлека буде відсторонено від виконання службових обовʼязків на час розслідування кримінального провадження, початого за його заявою після журналістського розслідування.

Про це повідомив міністр внутрішніх справ Ігор Клименко, пише УП.

«Дмитро Тишлек після опублікованого журналістського розслідування публічно звернувся із заявою до ДБР, щоб правоохоронці перевірили оприлюднену інформацію. Кримінальне провадження вже триває. Я особисто нетерпеливо очікую результатів. І суспільство теж має почути відповіді на питання. Бо сумніви у вірності Державі та Присязі – неприпустимі. Особливо в час війни.

Запевняю, якщо озвучені в медіа факти підтвердяться, стосовно Дмитра Тишлека будуть невідкладні та жорсткі управлінські рішення. А до отримання висновків слідства він буде відсторонений від виконання службових обовʼязків», – Зазначив Клименко.

Нагадаємо, видання Bihus.Info оприлюднило розслідування, що дружина заступника голови Нацполіції Дмитра Тишлека станом на літо 2023 року не позбулася російського паспорта, а сам він користується нерухомістю та авто родини партнера ватажка ростовського кримінального угрупування.

Тишлек заявив, що ЗМІ «спотворили факти» і попросив ДБР ініціювати перевірку.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Правда Показати IP 28 Жовтня 2023 22:35
А коли його призначали,перевірку не проходив,ви...вже немає слів.
Maха Показати IP 28 Жовтня 2023 22:54
цікаво як він перевірку проходив ? хто приймав
Це Уркаїна до Maха Показати IP 29 Жовтня 2023 10:42
Такий же ж, "по поняттях"
хз Показати IP 29 Жовтня 2023 10:53
так він каже спотворили, але визнає що то правда.можливо це в нього москальський паспорт а дружина користується авто кримінального угрупрування. тоді ж все нормально
Ще не зовсім свідоми Показати IP 29 Жовтня 2023 12:02
Україна-реальне чудо. Бувший голова Нацбанку- в розшуку, бувший Голова Верховного суду - на нарах, зам головного поліцая - кацап.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus