USD 41.45 41.75
  • USD 41.45 41.75
  • EUR 41.50 41.90
  • PLN 10.45 10.60

Застосунок «Мрія»: в Україні з’являться електронні атестати і дипломи

16 Вересня 2023 12:28
Депутат Верховної Ради, голова парламентського комітету з питань освіти, науки та інновацій Сергій Бабак розповів, що у анонсованому Президентом Володимиром Зеленським додатку «Мрія» найперше з’являться оцифровані документи про освіту.

Про це він розповів Українським Новинам.

«... нам не потрібні будуть щоденники, розклади занять та поурочні плани, що сильно спростить учителям роботу, бо не треба буде постійно заповнювати папірці і здавати в адміністрацію. Батьки і діти будуть бачити розклад у «Мрії», відвідування уроків. Це все в ідеалі. Те, до чого ми хочемо прийти. Все будемо робити step by step (крок за кроком), почнемо з цифровізації документів про освіту і прив’язки електронних щоденників», – сказав нардеп.

Читати ще: «Мрія». В Україні запускають освітній застосунок для дітей, вчителів та батьків

За його словами, крім освітніх документів, у «Мрії» в майбутньому будуть пропонуватися навчальні програми, виходячи з уподобань здобувача освіти.

Також у додатку будуть цифровізовані документи про державну освіту і про проходження сертифікованих онлайн-курсів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus