USD 41.60 41.90
  • USD 41.60 41.90
  • EUR 41.50 42.00
  • PLN 10.50 10.70

«Використовуватимемо нові засоби для зупинки ворога в разі його намагання пройти в наше місто», – Луцький міський голова

28 Лютого 2022 09:52
Як інформував Луцький міський голова Ігор Поліщук у черговому зверненні до жителів громади, станом на 9:00 28 лютого ситуація в місті спокійна, всі комунальні підприємства, які підтримують життєдіяльність громади, працюють у штатному режимі, громадський транспорт також працює.

Він зазначив, що сьогодні триває робота над укріпленням блокпостів, доукомплектовуванням людей, які несуть службу на блокпостах, усім необхідним.

«Відсьогодні ми будемо застосовувати нові засоби для зупинки ворога в разі його намагання пройти в наше місто, тому робимо особливий акцент у роботі на це», – зазначив Ігор Поліщук.

Читати ще: У Луцькій громаді зосереджено 20 тисяч «коктейлів Молотова»

Як нагадав, у Луцьку працюють пункти допомоги теробороні. Центральний пункт розміщено в обласному музично-драматичному театрі Лесі Українки, решта – у приміщеннях комунального закладу «Спорт для всіх» у мікрорайонах Луцька.
Читати ще: У Луцьку працюватимуть пункти збору товарів першої необхідності для тероборони

«Ми отримуємо колосальну підтримку для територіальної оброни. І я хочу подякувати кожному, хто допомагає, кожному, хто привозить усе необхідне, кожному волонтеру, який працює в наших пунктах, кожному працівнику», – подякував міський голова.

Ігор Поліщук теж нагадав, що від сьогодні в громаді діє заборона на продаж алкогольних напоїв. «Для нас важливі порядок, дисципліна і безпека», – сказав мер і побажав кожному спокійного дня та перемоги.

Читати ще: З 28 лютого у Луцькій громаді припиняють продаж алкоголю
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus