USD 40.50 40.83
  • USD 40.50 40.83
  • EUR 40.75 40.90
  • PLN 10.00 10.15

Заснув за кермом і в'їхав у блокпост біля Луцька: як покарали винуватця ДТП з постраждалими

29 Червня 2024 16:07
Судили водія, який заснув за кермом, після чого врізався в блокпост, де були люди. Він отримав два роки іспитового терміну.

Про це йдеться у вироку Луцького міськрайонного суду.

Інцидент трапився 9 квітня 2024 року в селі Гірка Полонка Луцького району. Максим Д. їхав автомобілем Mercedes-Benz Sprinter у напрямку Луцька. Будучи стомленим, він заснув за кермом та скоїв наїзд на бетонні огородження та приміщення блокпосту. У той час там були дільничний офіцер поліції та доброволець ДФТГ.

У результаті зіткнення в поліцейського діагностували травми середньої тяжкості. Потерпілий доброволець отримав відкриту черепно-мозкову травму, перелом потиличної кістки, травматичний крововилив під м'яку мозкову оболонку, множинні забої та садна – травми належать до категорії тяжких.

Читати ще: П’яним врізався у стовп і травмував дитину: на Волині за ДТП судили 18-річного водія

Обвинувачений вину повністю визнав. Як зазначив, з потерпілими примирився та відшкодував усі збитки. Водій просив не позбавляти його волі та не призначати додаткового покарання, адже робота є єдиним джерелом доходу його сім`ї.

Потерпілі претензій до винуватця аварії не мали. Той вперше притягувався до кримінальної відповідальності, характеризується позитивно, має на утриманні малолітню дитину.

У підсумку Максима Д. визнали винним у вчиненні злочину, передбаченого ч.2 ст.286 Кримінального кодексу України. Йому призначили покарання у виді позбавлення волі на чотири роки, але змінили його дворічним іспитовим строком.

Дмитро КЛИМЧУК
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анонім Показати IP 29 Червня 2024 16:48
пороблено в Україні: твори фуйню, за все сплачено...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus