USD 41.20 41.50
  • USD 41.20 41.50
  • EUR 41.30 41.55
  • PLN 10.62 10.77

Засновника Telegram Дурова звільнили під заставу і заборонили виїжджати з Франції

Сьогодні 09:00
Засновника Telegram Павла Дурова звільнили з-під варти в Парижі під заставу в €5 мільйонів. Йому заборонили виїжджати з Франції, двічі на тиждень він має відмічатися в поліції.

Про це пише Бабель із посиланням на Reuters.

Прокурорка Парижа Лор Беккуо заявила, що суддя визнав наявність підстав для офіційного розслідування проти Дурова за всіма звинуваченнями, за якими його затримали 24 серпня. Серед них – управління платформою, на якій ведуть протиправну діяльність, відмова надавати інформацію за запитом влади, співучасть у відмиванні грошей, скоєнні сексуальних злочинів стосовно дітей, незаконному обігу наркотиків і шахрайстві.

Читати ще: Politico: Франція розшукує брата гендиректора Telegram Павла Дурова Миколу

Перебування під слідством у Франції не означає визнання провини і не обов’язково призводить до суду. Це вказує на те, що є достатньо доказів для продовження розслідування – і цей процес може тривати роками, перш ніж справу передадуть до суду або закриють.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus