USD 41.30 41.80
  • USD 41.30 41.80
  • EUR 41.30 41.80
  • PLN 10.40 10.65

Заслужена «Овація»: у Луцьку нагородили талановитих дітей громади

30 Травня 2024 19:46
У Палаці культури міста Луцька відбулася традиційна мистецька рейтингова акція «Овація», яку проводять серед учнів і творчих колективів мистецьких шкіл міської територіальної громади з ініціативи департаменту культури Луцької міської ради за підтримки міської ради.

Цього року почесні відзнаки отримали 24 переможці рейтингу, повідомили в міськраді. Це талановиті діти – учні мистецьких шкіл громади, лауреати конкурсів, ті, хто з допомогою викладачів розвиває та вдосконалює свої мистецькі здібності, яскраво презентує свій талант і приносить славу місту Луцьку, громаді та всій Україні.

Читати ще: Творча майстерня в Луцьку зібрала понад 50 школярів. Фото

Перед врученням відзнак до присутніх звернувся Луцький міський голова Ігор Поліщук. Насамперед він привітав учнів та викладачів із тим, що незважаючи на труднощі воєнного стану, у громаді все ж таки відбувається «Овація», адже мистецтво відіграє важливу роль у житті кожної людини, і варто продовжувати всіляко заохочувати талановитих дітей.
«Я дякую нашим творчим дітям за старання, дисципліну, за те, що вони, незважаючи на важке емоційне сьогодення, продовжують займатися мистецтвом і гідно представляти нашу громаду на різноманітних конкурсах, – сказав Ігор Поліщук. – Дякую викладачам за талант і працю, за те, що ділитеся з учнями своїм мистецьким досвідом, віддаєте частинку душі. Бажаю всім, щоб якомога швидше була перемога, і ми могли інвестувати в мистецьку освіту ще з більшою потужністю, ніж це робимо під час повномасштабного вторгнення».
Читати ще: У Луцьку відкрили фестиваль лялькових гуртків «Мій маленький театр»

Ще одним подарунком для закладів мистецької освіти стала новина про те, що за кошти бюджету громади 113 обдарованих учнів та 24 викладачі мистецьких шкіл матимуть змогу відвідати музей всесвітньо відомого композитора Ігоря Стравінського в Устилузі та надихнутися його творчістю.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus